Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogromny problem z przycinkami co minutec

Sileeent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sluchajcie, mam pewien problem z przycinkami w cs go. Mam nowy komputer, ktroy hulaj dusza piekla nie ma nawet bf 4 na wysokich wyciagnie za to pojawia sie maly problem ze skaczacym pingiem co jakas minute w cs, wyglada to tak ze wchodze na serwer wszystko plynnie dziala, az tu nagle BACH ! ping rosnie do 300, caly lag trwa moze ok 6 sekund po czym sie uspokaja... jest to straznie uciazliwe, dodam tylko, ze tydzien temu wszystko normalnie dzialalo.... W miedzy czasie probowalem roznych sposobow takich jak : otwarcie portow w routerze, re-instalacja steama i cs, zmiana procesu na wysoki i ustawienie koligacji, wpisanie jakis czarodziejskich komendy ustawiajacych rate w  grze oraz instalacja wszystkich sterownikow od nowa a nawet format... nie wiem juz co tutaj moge jeszcze kombinowac dlatego radze sie was bo moze ktos mial podobna sytuacje i udalo mu sie ja rozwiazac :D licze na wasza pomoc oraz ze cos razem wspolnie wymyslimy

574f2622ee.jpg" Oh baby, can you feel it? " Honda CBR 600

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...