Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie? Nie możliwe? A jednak!

MrRasta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie. Otóż wiele osób twierdzi, że przez internet zarabianie jest nie możliwe a klikania itd jest to debilizm.. Nie prawda. Właśnie sam się przekonałem że jest to możliwe.

Wypłata na PayPal idzie sekundka,dwie smile.png

A więc przedstawię wam całą instrukcję..

1. Zarejestruj się: zxc PROSIŁ BYM O REJESTRACJE Z TEGO LINKU KTÓRY WAM DAŁEM (BĘDZIECIE POD MOJĄ OPIEKĄ I BĘDZIECIE MIELI WSZYSTKIE MOJE DANE ŻEBY JAK COŚ TO PYTAĆ, I BĘDZIECIE DOSTAWALI ODEMNIE JAKIEŚ PAKIETY DODATKOWE ITD)

2. Co 24h klikaj ,,Start Surfing" Jest to aktywacja tzn. Że powracasz do klikania smile.png.
3. Jeżeli masz już kliknięte ,,Start Surfing" musisz kliknąć tych 10 reklam (Wbijasz w reklame -> Czekasz około 10sekund - Masz licznik czasu za ile minie, i klikasz ,,Next" jeżeli już będziesz miał kliknięte 10reklam klikasz ,,Back to Account" - Jet to po prostu potwierdzenie profilu.
4. Dobra, teraz przechodzimy do zarabiania..
5. Klikasz ,,My Account" w panelu na górze, zjeżdżasz lekko na dół i nad samym napisem ,,Account Balance:" pojawi się reklama, klikasz ,,Claim". Tzn takie coś:

96063330139136506663.png

Wypłacić pieniądze można od dwóch dolarów.

MÓWIĘ WAM SERIO, NIE JEST TO FAKE smile.png

Reklamy pojawiają się najczęściej druga w nocy,ósma rano, dwunasta. Po prostu jeżeli nie masz reklam, wróć za półgodzinki/godzinkę.

Dla niedowiarków, zarobki po niedługim czasie:

72592853009948125804.jpg

Po prostu nie ma co się śpieszyć, jest to hmm 10minut roboty i tak z 5/6 razy dziennie poświęcić te 10minut a zarobki na prawdę zadowalające smile.png

PROSIŁ BYM O REJESTRACJE TEGO LINKU KTÓRY WAM DAŁEM (WY MYŚLICIE ŻE TO REFLINK, PO PROSTU JA BĘDĘ WASZYM OPIEKUNEM TZN. BĘDZIECIE POD MOJĄ OPIEKĄ I BĘDZIECIE MIELI WSZYSTKIE MOJE DANE ŻEBY JAK COŚ TO PYTAĆ, I BĘDZIECIE DOSTAWALI ODEMNIE JAKIEŚ PAKIETY DODATKOWE ITD)

O 7 rano porcja reklam :)

03402353919556480479.jpg

xxx

Opublikowano

­Zarabianie na takich serwisach to strata czasu.

Lepiej być cierpliwym i osiągać takie pieniądze jak ja teraz czyli dniówka 5/6 dolarów a wejde od czasu do czasu na 10minut i tyle :)

Chyba można spędzić te 10min po kilka razy w dniu a później mieć te 60/70zł? 

xxx

Opublikowano

Lepiej być cierpliwym i osiągać takie pieniądze jak ja teraz czyli dniówka 5/6 dolarów a wejde od czasu do czasu na 10minut i tyle :)

Chyba można spędzić te 10min po kilka razy w dniu a później mieć te 60/70zł? 

Ee... nie? Większe zarobki już będą w weekendowej pracy dorywczej w jakimś sklepie czy na budowie. :v

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...