Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu na Motd, działający na Craftbukkit.

RoBot123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! . Ostatnio obczajałem rózne serwery mc które posiadały plugin na motd który bez odświeżania się zmieniał . Postanowiłem go wgrać leć ja posiadam inny silnik serwera i plugin np AnimatedMotd nie działa taki sam przypadek to również plugin sexymotd . Chodzi mi O Plugin Który będzie działał na Silniku Craft Bukkit . Dziękuje Za Pomoc ! . 

Jeżeli pomogłem daj Like :D Dzięki.

Opublikowano

A gdzie uruchamiasz serwer? Lokalnie, VPS, hosting?

Np. na hostingu CSRV nie działa żaden plugin, który ingeruje w ustawienia MOTD a uruchamiając ten sam serwer lokalnie wszystko ładnie działa.

Opublikowano

SzaPL On chyba nie działa tak jak ja bym chciał . Nie odświeża się chyba sam automatycznie itd jak np animatedmotd

Jeżeli pomogłem daj Like :D Dzięki.

Opublikowano

SzaPL On chyba nie działa tak jak ja bym chciał . Nie odświeża się chyba sam automatycznie itd jak np animatedmotd

AnimatedMOTD jest płatnym pluginem. Darmowego pluginu na animowane motd oprócz PlayerCountMessage nie znajdziesz,

polecam zmiane silnika na spigot.

PS: Animowane MOTD nie działa od wersji 1.8.4

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...