Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Lol'em

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem ze zły dział ale wiem ze może tutaj szybciej mi pomogą. 

Mój problem:

Chciałem dzisiaj sobie pograć, włączyłem bol od finna i lola była jakaś mała aktualizacja, nie potrwało to długo wiec uruchomiłem grę, zalogowałem i nagle nie mogłem ruszać myszka i komputer mi się zawiesił, pomyślałem ze coś kliknąłem wiec zresetowałem komputer i włączyłem w lolu opcje napraw , poczekałem i znowu zalogowałem się główny ekran i zwieszony komputer nw przez co to może być. Nw czy może to być spowodowane BoL'em. 

Opublikowano

A spróbuj przywrócić stan komputera, np. ze wczoraj.

Powinno pomóc :)

Nie mogę tego zrobić ;<

@Edit

Ma ktoś inne pomysły ?

Opublikowano

A spróbuj odpalić w trybie awaryjnym i usunąć BOL'a, jak to nie pomoże to spróbuj odinstalować ostatnio instalowane programy, może to wina jakiegoś ostatnio instalowanego programu :)

Opublikowano

A spróbuj odpalić w trybie awaryjnym i usunąć BOL'a, jak to nie pomoże to spróbuj odinstalować ostatnio instalowane programy, może to wina jakiegoś ostatnio instalowanego programu :)

Wczoraj grałem normalnie dzisiaj instalowałem tylko grę 60 Seconds i nic wiece . Jak w trybie awaryjnym, wytłumacz jak dla debila xD.

Opublikowano

Przy włączniu komputera masz opcje włączenia normalnie i w trybie awaryjnym.
(Przynajmiej u mnie na windows7 tak jest) Wlączając tryb awaryjny nie wlacza Ci sterownikow, wiec mozesz jakos zlokalizowac blad ;)
Sprobuj usunac bola, gdy to nie pomoze odinstaluj 60seconds. Daj znać jak poszło;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...