Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Również polecam Pukawkę (MaxCraft). Jest to jeden z lepszych hostingów, o ile nie najlepszy.

Mają dobre maszyny, support zna się na serwerach Minecraft, często na facebooku możesz znaleźć różne kody rabatowe.

Opublikowano

EnderChest jest bez przyszlosci, swiadczy o tym m.in zablokowany rcon....

Osobiscie polecam Ci lvlup.pro przejżysty panel indywidualne podejscie i wiele wiecej

Pozdrawiam

Adminek

Opublikowano

Wybierałbym ofertę MaxCraft.pl, czyli hosting Pukawka.pl. 

Dlaczego?

Dobre oferty slotowe. 

- Hosting jest najlepszy pod swoje możliwości.

- Szybko odpisujący Support tego hostingu

- Dużo opcji ze strony panelu klienta.

Łatwy panel klienta. 

- Dobra opinia
Jest tam oferta za 28zl pakiet BEZ LIMITU RAMU

Jeżeli szukasz dobrego hostingu na dłużej, to wybieraj właśnie ten.
Jak masz jakie pytania to pisz na PW :-)

Opublikowano

Każdy, kto przetestował więcej, niż jeden hostingów, w tyk pukawkę, to Ci ją poleci.

Zwykle polecany jest CraftServe bo to prosty hosting i polecany przez ludzi, którzy nie mają

żadnego doświadczenia.

Ode mnie pukawka.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Moim zdaniem craftserve.pl. BOK się poprawił i szybko sprawdza wiadomości, dostajecie stronę www serwera, panel wykrywa błędy w configach, macie dostęp do mapy 3d serwera, przyejrzysty panel, brak pobierania prowizji z PaySafeCard. Ogólnie myślę że jest lepszy niż pukawka.

Opublikowano

ElectroPlayG chętnie Ci udostępnię dowolny serwer na 31 dni, to sam się przekonasz co do jakości naszych usług.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

ElectroPlayG chętnie Ci udostępnię dowolny serwer na 31 dni, to sam się przekonasz co do jakości naszych usług.

W takim razie ja też poproszę, hehe. :D Oczywiście żartuję.

Moim zdaniem craftserve.pl. BOK się poprawił i szybko sprawdza wiadomości, dostajecie stronę www serwera, panel wykrywa błędy w configach, macie dostęp do mapy 3d serwera, przyejrzysty panel, brak pobierania prowizji z PaySafeCard. Ogólnie myślę że jest lepszy niż pukawka.

Ta, no niby po części fajny CraftServe ale tylko ze względu na panel i dodatki... Miałem u nich serwer i lagi były niemiłosierne. Oczywiście wg nich wina leżała po mojej stronie. Następnie

maszyna się aż wyłączyła i z mojej strony nie mogłem nic zrobić. Napisałem do boku i nie dostałem odpowiedzi tak długo, aż serwer się wyczerpał. Potem też nie. Już nie wykupowałem

przedłużenia i od siebie nie polecam.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...