Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeskok o więcej niż 2 dywizje?

#nailed_it

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czy komukolwiek zdarzyło się, żeby przeskoczyć o więcej niż 2 dywizje (przy cudownym win streaku)? Jestem ciekaw czy 2 dywizje to max. ;)

#OpISIS

Opublikowano

2 to max. Rito nawet gdzieś o tym pisało + z np bronze 1 do silver 3.

Tak nie mozna... Przeskakiwac mozna od np. Gold V--->Gold III ---> Gold I, i zazwyczaj dzieje sie to w plat/goldzie. Na teamowkach mozna przeskakiwac dywizje nie robiac serii i tam ogolnie troszke inaczej to wyglada.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Dłuższy czas temu (gdy widywano mnie w Bronzie xD ) to dzięki takiemu przeskokowi co 2 wyszedłem z B3 do S1. I jestem ciekaw, czy można o więcej niż 2. ;)

#OpISIS

Opublikowano

Tak nie mozna... Przeskakiwac mozna od np. Gold V--->Gold III ---> Gold I, i zazwyczaj dzieje sie to w plat/goldzie. Na teamowkach mozna przeskakiwac dywizje nie robiac serii i tam ogolnie troszke inaczej to wyglada.

Na soloq można też przeskakiwać nie robiąc serii - przynajmniej w sezonie 3 jak boostowałem, to tak skakałem po 2 div bez serii.

League of Legends

Opublikowano

2 dywizje, bez serii, można nie raz tak się przeskakiwało 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Można przeskoczyć dywizje z:

- 5 na 3,

- 4 na 2,

- 3 na 1.

Jest to możliwe dzięki wysokiemu mmr.

Pytanie brzmi - czy można przeskoczyć o WIĘCEJ niż 2, np. z 5 do 2, dzięki właśnie wysokiemu MMR. ;)

#OpISIS

Opublikowano

Pytanie brzmi - czy można przeskoczyć o WIĘCEJ niż 2, np. z 5 do 2, dzięki właśnie wysokiemu MMR. ;)

Nie:)

Max 2 dywizje można skoczyć.

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...