Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile mozna zarobic grajac w metin 2

scott1007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Ile mozna zarobic kasy grajac w metin 2.

Chodzi mi o to zeby sprzedawac yangi/eq na allegro/innych potralach/wymieniac na inne przedioty na steam.

Mialbym lvl ok 80, srednie eq.

Gdzie powiniennem dropic?

Czy potrzebuje buffa/lura?

Grałbym 3-4 godziny dziennie.

Ile moglbym zarabiac miesiecznie na sprzedazy przedmiotow z metin 2?

Z góry dzieki za odpowiedz.

Opublikowano

mój kolega zarabia miesiecznie około 2,5tyś gdy ma włączone 40botów przez 24/7 ze sprzedazy yang na allegro

Opublikowano

wow xD to niezle. a wiesz moze jak sie bot nazywa/skad mozna go pobrac i na jakiej zasadzie to drop ?

Gdzie kupić konto lvl 70-90 . Wojownik najlepiej body

Opublikowano

wow xD to niezle. a wiesz moze jak sie bot nazywa/skad mozna go pobrac i na jakiej zasadzie to drop ?

Gdzie kupić konto lvl 70-90 . Wojownik najlepiej body

Sprawdz na allegro tam powinno coś być dla Ciebie :)

zandia_sygna.png

Opublikowano

Ja kiedyś stawiałem kilkadziesiąt fb i łowiłem rybki... po czym dropiłem małże ,na tym też można nie zle zarobić ,ale teraz fb bardzo szybko wykrywają ^^

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Nie bardzo da rade teraz na metku da sie zarobic. Kiedy przedmioty byly drogie i ludzie chetnie je kupowali. Teraz po pierwsze ciezko jest cos sprzedac a po drugie ciezko sprostac wymagania poniewaz ludzie szukaja itemkow po 4 max bony

u1lc.png
Opublikowano

Ja kiedyś stawiałem kilkadziesiąt fb i łowiłem rybki... po czym dropiłem małże ,na tym też można nie zle zarobić ,ale teraz fb bardzo szybko wykrywają ^^

@BeNeko to hs wykrywa w logach jak łowisz powyzej 4h ban z automatu.Zalecam łowic na paru kontach 2h rano i 2h wiecxorem.Pozdro

Nie bardzo da rade teraz na metku da sie zarobic. Kiedy przedmioty byly drogie i ludzie chetnie je kupowali. Teraz po pierwsze ciezko jest cos sprzedac a po drugie ciezko sprostac wymagania poniewaz ludzie szukaja itemkow po 4 max bony

drop odłamkow zawsze schodzi.Z tego jest na prawde spory hajs.No chyba,ze ktos robi legendarne to wtedy jeszcze wieksze hajsy.Ale to wymaga cxasu

/niereg. sygna

Opublikowano

@BeNeko to hs wykrywa w logach jak łowisz powyzej 4h ban z automatu.Zalecam łowic na paru kontach 2h rano i 2h wiecxorem.Pozdro

Wiem wiem :)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Jeśli czerpiesz przyjemność z gry to jeśli zarobiłbyś nawet 200złotych miesięcznie, to po 4h grania nie jest źle :3

Jeśli chciałbyś zarobić w tych czasach musiałbyś mieć dobrą opinie i sprzedawać yangi 20-30% taniej niż to robią inni, wtedy szybko się zainteresują i pewnie zyskałbyś stałych klientów i z czasem mógłbyś podnosić ceny. Nie wiem jak teraz jest z truciakami sr. 40-46 +0, ale dropienie trut to luźna sprawa, nawet przy generale można ich dropnąć sporo. Problemem jest to, że nikt nie kupuje broni 75 mix i ciężko sprzedać broń z dobrymi średnimi bez bonów, bo po dodaniu wpadną minimalne wartości. 

Jeśli nie masz konta polecam kupić 75lvl+ z eq, lub eq osobno, grać na nim bez botów, stworzyć samemu 6-8 kont, na botach do 30lvl, odpalasz fb, najlepiej by postacie stały w różnych miejscach, łowią sobie a ty grasz na spokojnie.  ja raz miałem taką sytuacje że leciałem na fb i gdy po 2h akurat wbiłem zobaczyć jak sobie radzi pojawił się obok mnie gm, napisałem coś nad sobą do niego i sobie poszedł, a ja nie dostałem bana:3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...