Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PAYDAY 2 - problem z rozpoczęciem misji

Trejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z w/w grą, ponieważ świruje w niej multiplayer. 

Mianowicie chcąc grać ze znajomymi nie możemy się ze sobą połączyć, tzn problem jest dość dziwny, ponieważ gdy Ja założę "poczekalnie" to 2 z 3 znajomych łączy się bez problemu ale ten 3 nie widzi pozostałych, a oni go i po chwili dostaje disconnecta. Sytuacja w drugą stronę wygląda tak, że gdy ten 3 wejdzie do mojej poczekalni, a tamtych 2 wejdzie po nim to oni są poszkodowani bo to ich obydwu wyrzuca, a ten 3 może grać.

Co ciekawe gdy ten "3" założy poczekalnie to wszyscy razem możemy zagrać, ale nie pasuje to nam, ponieważ to ja posiadam wszystkie DLC i niestety u niego nie możemy pograć w nowe heisty.

Żeby uniknąć zbędnych pytań wszystkie gry są zakupione na steamie.

Opublikowano

Po głębszej analizie wychodzi na to, że ja i "3" znajomy mamy jakiś problem. Tylko gdy JA hostuje on się nie może połączyć, a reszta tak.

Generalnie jak znajduje się z nim w 1 poczekalni to ktoś z nas dostaje disconnecta.

Jakieś pomysły?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...