Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MW] Jak zrobić Fragmovie?

RyXeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey

Szukam osoby która potrafi zrobić fragmovie w cod4.Sam próbowałem ale nie wiem jak to zrobić i chciałbym aby ktoś mi wytłumaczył jak coś takiego stworzyć.Proszę o pomoc

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

1. nagrywasz ładne demko, nie polecam brać z Youtuba ani w ogóle z internetu, tylko własne akcje.

2. ściągasz Vegas i robisz tak by ładnie wyglądało i fajnie się oglądało :) Tylko pamiętaj zeby nie dodawać bardzo DUŻO różnych efektów, ponieważ gdy jest ich za dużo to przydko to wygląda...

Opublikowano

Ale nagrywam demko frapsem?Sony vegas nie chce się instalować wyskakuje błąd gdy uruchamia się konsola posiadam 32bity

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Ale nagrywam demko frapsem?Sony vegas nie chce się instalować wyskakuje błąd gdy uruchamia się konsola posiadam 32bity

To zainstaluj inną wersję. Tak, demko nagrywasz frapsem lub innym programem i w sony vegasie "montujesz" fragmovie. Oczywiście trzeba umieć obsługiwać ten program :)

PS. Przyda się tzw. Movie CFG :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...