Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca poza granicą na wakcje

kawaii Maki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tak jak w temacie napisałem - chciałbym Was zapytać czy nie znacie jakiś zaufanych stron z agencjami, będącymi takimi pośrednikami, którzy załatwiają taką robotę za granicą. Jeśli moglibyście mi coś pomóc, to bardzo bym prosił :) Słyszałem o takich agencjach u których jest to kwestia do 3 dni (dzwonią do ciebie i jedziesz), i tymi jestem zainteresowany bo szukam pracy na lipiec i sierpień (najlepiej). Bardzo Was proszę o pomoc, bo przygotowuję się do takiej akcji pierwszy raz i nie jestem w tym obeznany, więc dobrze by było gdyby, ktoś ogarnięty w takich sprawach by się wypowiedział. Jeśli chodzi o rodzaj roboty, to najlepiej jakąś lekką (bo zamierzamy jechać z dziewczyną).

Z góry dzięki za pomoc ! :)

EKcyFTZ.png

Opublikowano

Lekką poza granicą? A macie jakieś doświadczenie, wykształcenie, ukończone kursy?

Nie widzę sensu wyjazdu do innych krajów, żeby ulotki rozdawać (zwłaszcza, że na pewno nie dostaniecie darmowego zakwaterowania).

Tutaj znalazłem stronę, gdzie możecie poszukać pracy z darmowym zakwaterowaniem, ale chyba nie ma tam lekkich: https://praca-za-granica.jobleer.pl/index.php?f=search_f&keywords=z+zakwaterowaniem&region=19

I jeszcze jest kwestia tego czy dobrze znacie język angielski lub państwa, do którego się wybieracie.

Opublikowano

Może przesadzam, z tym "lekka". Po prostu, taka z którą da sobie radę dziewczyna (czyli odpadają wszelkie budowy i tego typu rzeczy), raczej bez problemu dała by radę na plantacjach oraz tej trudności robocie, dodam też, żeby praca nie wymagała dodatkowych uprawnień (tj.prawo jazdy itp.), a co do angielskiego to wszyscy dość dobrze, komunikatywnie.

EKcyFTZ.png

Opublikowano

­Najlepszym wyjściem jest popytać po znajomych. Wtedy praca jest pewna i nie musicie się martwić,że pojedziecie i już stamtąd nie wrócicie. A w tym okresie na 100% znajdziecie pracę gdzieś na plantacji bo zaczyna się chociażby w Szwecji sezon na truskawki. ;)

egq3SFm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...