Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekipa w dowolnym emulatorze ?

EnsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej co myślicie o stworzeniu clanu mpc na dowolnym emulatorze ? 

Chodzi mi głównie o wspólną zabawę, grę tylko czy ktoś miałby na to czas ? 

Co do emulatora można zrobić ankiete, tylko ilu będzie chętnych ? 

­

Opublikowano

InfectZ - polecam, jeżeli chodzi o zebranie sporej nie mówie ogarniętej ale chociaż sporej ekipy na jeden serwer! Dobrze się tam gra i wooden pc będą wyrabiać :) bo fps tam mnóstwo:)

Opublikowano

InfectZ - polecam, jeżeli chodzi o zebranie sporej nie mówie ogarniętej ale chociaż sporej ekipy na jeden serwer! Dobrze się tam gra i wooden pc będą wyrabiać :) bo fps tam mnóstwo:)

Jeżeli chodzi o serwer to jestem za tylko ile osób tam gra ? ;bo nie mam launchera na ten serwer 

­

Opublikowano

Jeżeli chodzi o serwer to jestem za tylko ile osób tam gra ? ;bo nie mam launchera na ten serwer 

7 serwerów z czego 2 to Strong no i na każdym serwerze od 30 do 70 osób. Zależy też od pory dnia, bo są czasy że jest nawet 80+ ale jest o tyle dobrze, że jest cały czas ktoś na serwerze 24/7 średnio jest 20/30+ na każdym serwerze officialnym. Do tego też są Premki oraz prywatne serwery. Jak na razie dobrze zabezpieczony serwer na miarę TH, bo nikt go od długiego czasu nie bypassował. Raz to zrobił Darklinux ale po tym czasie kilka dni było ciężko po czym blokada jest dobra :). POLECAM! :)

Opublikowano

7 serwerów z czego 2 to Strong no i na każdym serwerze od 30 do 70 osób. Zależy też od pory dnia, bo są czasy że jest nawet 80+ ale jest o tyle dobrze, że jest cały czas ktoś na serwerze 24/7 średnio jest 20/30+ na każdym serwerze officialnym. Do tego też są Premki oraz prywatne serwery. Jak na razie dobrze zabezpieczony serwer na miarę TH, bo nikt go od długiego czasu nie bypassował. Raz to zrobił Darklinux ale po tym czasie kilka dni było ciężko po czym blokada jest dobra :). POLECAM! :)

Na taki serwer nasza ekipa jest za mała.Chyba że kogoś macie.

­

Opublikowano

Na taki serwer nasza ekipa jest za mała.Chyba że kogoś macie.

Czemu uważasz, że na taki serwer nasza ekipa jest za mała? Ekipe można budować od podstaw po coś silnego. Nie zawsze się zaczyna grę od wygrywania i bycia najlepszym :) Ilu nas by było, wliczając również mnie? :)

Opublikowano

Czemu uważasz, że na taki serwer nasza ekipa jest za mała? Ekipe można budować od podstaw po coś silnego. Nie zawsze się zaczyna grę od wygrywania i bycia najlepszym :) Ilu nas by było, wliczając również mnie? :)

4++

­

Opublikowano

starczy wystarczająco jak na start. Myślałem, że nas 2 będzie lub coś. Z biegiem można zapraszać też ludzi. Zajmie się 2 miasta i rozstawi postacie no i będzie można latać. Wiadomo, że na start i tak z dzień poświęci się na wspólny loot. Mój GI nie jest też pełny i też bym jeszcze polatał a później można iść na pvp :3 

Mam nadzieje, że coś z tego wypali i będziemy mogli tworzyć zgraną paczkę:)

Opublikowano

starczy wystarczająco jak na start. Myślałem, że nas 2 będzie lub coś. Z biegiem można zapraszać też ludzi. Zajmie się 2 miasta i rozstawi postacie no i będzie można latać. Wiadomo, że na start i tak z dzień poświęci się na wspólny loot. Mój GI nie jest też pełny i też bym jeszcze polatał a później można iść na pvp :3 

Mam nadzieje, że coś z tego wypali i będziemy mogli tworzyć zgraną paczkę :)

To pobieram infectz.Dam potem dalsze wytyczne

Infectz Pobrany,miałem 1 dzień urlopu.

Nie robiłem nic z postaciami także 10 lipca możemy zacząć na oficjalnym ts forum.

Pogadam z rootem ts zrobi kanał na hasło i będziemy grać ;) 

­

Opublikowano

Edit

Hasło:infectz

Akceptuje każdego wystarczy dobre zachowanie i kultura.

Nawet bambiki mogą grać(sam nie mam eq).

­

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podpinam się :) Z chęcią z kimś pogram, a od siebie mogę polecić SurvivalMMO. O loot nie ciężko, masa sposobów na zarobek, 4 serwery pvp, z czego 3 na mapach do tego stworzonych. Last Man Standing, Deathmatch i kilka serwerów do lootu.

Opublikowano

Podpinam się :) Z chęcią z kimś pogram, a od siebie mogę polecić SurvivalMMO. O loot nie ciężko, masa sposobów na zarobek, 4 serwery pvp, z czego 3 na mapach do tego stworzonych. Last Man Standing, Deathmatch i kilka serwerów do lootu.

Więcej osób by chyba wolało infectz, ale już sam nwm w co mamy grać.

­

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc jakaś ekipa się zebrała? Miałeś odzywać się na PM ale do dzisiaj nic nie dostałem mimo, że mieliśmy się zgadywać co do wspólnego startu :) Jeżeli nadal są jakieś plany to dajcie znać kiedy może tzn jakiego dnia oraz o której zrobić jakąś zbiórkę na ts i obgadać co i jak :)

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc jakaś ekipa się zebrała? Miałeś odzywać się na PM ale do dzisiaj nic nie dostałem mimo, że mieliśmy się zgadywać co do wspólnego startu :) Jeżeli nadal są jakieś plany to dajcie znać kiedy może tzn jakiego dnia oraz o której zrobić jakąś zbiórkę na ts i obgadać co i jak :)

Chyba już każdy zrezygnował.Kanał jest postawiony tylko nikogo nie ma.Próbowałem, ale nic z tego kanał jest 10 lipca miał być,hasło podane i tyle.

­

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...