-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz

Pytanie
Erazus
Erazus
Witam. Od reinstalacji systemu mam problem ze wszelkimi klawiaturami. Gdy naciskam na spację, lub lewy shift system zachowuje się, jakbym szybko (ok. 10 razy na sekundę, nieregularnie) wciskał ten przycisk i puszczał, ignorując ustawienia z panelu sterowania (opóźnienie i częstotliwość). Dzieje się tak z każdą klawiaturą, jaką podłączę (aktualnie Bloody b120), lecz tylko na stałym systemie Windows 7 HP SP1 (z livecd problemów nie ma). Podejrzewam problem ze sterownikiem USB, lecz nie wiem jak go usunąć. Nie mam wejść PS/2. Gdy za pomocą KeyDominatora1 od Bloody zmapuję spację pod jakiś inny przycisk, np. "H" wszystko działa poprawnie, a gdy "H" pod spację, problem pozostaje. Jest to bardzo uciążliwe, zwłaszcza w pisaniu, lecz występuje wszędzie w systemie. Wujek Google nie pomógł, więc zwracam się o pomoc tutaj.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.