Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze O Pomoc

Nami11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze Pomozcie mi nie dzailają mi czity do metina2.jestem nowy nie wiem co robić prosze o Pomoc dam:

+

Z góry thx

(Jak chce uruchomic haka to pisze że "aplikacja nie została wlasciwie zainicjowana")

~TPS~

Opublikowano

Można tak spróbować też ale to nic nie da ... ja mam XP SP3 bez Net.Framework i wszystko działa jak ta lala

Możliwe że ma jakieś oprogramowanie antywirusowe co mu blokuje bliki...

Avast-Max detect (Może ci pliki usunąć) / Windows Vista - ma blok plików (Trzeba ustawić Uruchamiaj jako admin czy coś takiego - Nie mam visty) / Avira - blokuje dopóki nie przestawisz opcji

Dużo jest ...

Opublikowano

Można tak spróbować też ale to nic nie da ... ja mam XP SP3 bez Net.Framework i wszystko działa jak ta lala

Możliwe że ma jakieś oprogramowanie antywirusowe co mu blokuje bliki...

Avast-Max detect (Może ci pliki usunąć) / Windows Vista - ma blok plików (Trzeba ustawić Uruchamiaj jako admin czy coś takiego - Nie mam visty) / Avira - blokuje dopóki nie przestawisz opcji

Dużo jest ...

Bo niektóre SP3 Instalują samodzielnie Net.Framework 3.5 Jak koleś to zainstaluje to nie bedzie miał problemu ^^

2rc8k5i.png

Opublikowano

Heh ale w Panelu sterowania nic niema takiego ;p poza tym aktualizacje mam wyłączone potem jest Bum Bum Bang kur** co to ma być ?? Wirusy itp

.NET Framework 3.5 i 4 RC : www.dobreprog...l/NET-Framework,Program,Windows,12105.html (Razem połącz i wklej)

Z dobre programy czyli bez wirusów

• Ocena ogólna: 8,0
  • Interfejs: 10,0
  • Funkcjonalność: 10,0
  • Stabilność: 10,0

Info : .NET Framework 3.5 jest środowiskiem uruchomieniowym wymaganym do uruchamiania programów stworzonych za pomocą .NET 3.5. Zawiera te same biblioteki co .NET Framework 3.0 oraz kilka nowości. Należą do nich: Windows Presentation Foundation, Windows Communication Foundation, Windows Workflow Foundation i Windows CardSpace. Ich zadaniem jest m.in. ułatwienie komunikacji pomiędzy aplikacjami oraz ułatwienie tworzenia funkcjonalnego interfejsu użytkownika.

X->Rozmiar pliku: 2,74 MB

X-> Systemy operacyjne:Windows XP/Vista/2003

• Dodaj nową pozycję...