Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

paysafecard reszta...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie jak wykorzystać resztę z paysafecard? zostało mi jakieś 2 euro, chciałem sobie dodać te pieniądze do cs:go ale niestety nie mogę bo jest minimum 5 euro.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Nie kupuj przez portfel steam, lecz wybierz "PaySafeCard", wtedy będziesz mógł płacić różnymi kwotami.

Opublikowano

Nie kupuj przez portfel steam, lecz wybierz "PaySafeCard", wtedy będziesz mógł płacić różnymi kwotami.

Nie rozumiem jak mam nie kupywać przez portfel steam, przecież gdy wchodzę do portfelu steam mam tam płatności psc, inaczej raczej nie da się zapłacić, chyba, że jestem ślepy i coś tam ominąłem.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

­Inaczej niż za taką kwotę konta nie doładujesz, możesz za to kupić poprzez PSC (bez doładowywania konta na steam):

Gra > Dodaj do koszyka > Kup dla siebie > Wybierz sposób płatności > PaySafe Card > Kontynuuj

Tym sposobem możesz kupować gry za mniej niż 5 euro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...