Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

R.I.P Rankedy

Drzew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Och jak dobrze ,że to wprowadzili w końcu mniej trolli i bobów :D

To są bany za czat, a nie trollowanie - czyli jeżeli komuś puszczą nerwy bo 1-2pp z jego teamu trollują, to on dostaje takiego bana;d

Najlepiej nie pisać nic na czacie, bo się jeszcze skończy z banem na rankedy.

Co najlepsze - trzeba wygrać... Na pewno normale nie będą stresujące, jeżeli któryś raz z kolei przegra się takiego bo team testował champy :D

League of Legends

Opublikowano

To są bany za czat, a nie trollowanie - czyli jeżeli komuś puszczą nerwy bo 1-2pp z jego teamu trollują, to on dostaje takiego bana;d

Najlepiej nie pisać nic na czacie, bo się jeszcze skończy z banem na rankedy.

Z tego co mi wiadomo jeżeli trollujesz ( to jest złe zachowanie ) to automatycznie nie możesz grać tak samo za ban z chatem tylko tam wyzywasz itp >.< , więc jeżeli masz takie  coś to przez trollowanie i musisz wygrać tyle meczy aż zauważą zmianę w twojej grze i zachowaniu ;)

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo jeżeli trollujesz ( to jest złe zachowanie ) to automatycznie nie możesz grać tak samo za ban z chatem tylko tam wyzywasz itp >.< , więc jeżeli masz takie  coś to przez trollowanie i musisz wygrać tyle meczy aż zauważą zmianę w twojej grze i zachowaniu ;)

Nic takiego nie mam - na czacie nie piszę prawie nic, bo "sram" na moje teamy, które i tak carruję ;) Poza tym uważam też co piszę na czacie.

Co do trollowania - trzeba rozgraniczać pojęcie trollowania. Przecież jeżeli chcę grać jungle zileanem, to riot nie powinien mnie za to banować. Dopóki nie feeduję specjalnie etc, to wszystko jest ok...

No ale nie spodobałeś się swojemu teamowi i tak wyszło .

Ale  co wyszło - napisałem, że nigdy nie miałem i nie mam takiego bana na rankedy. Trzeba czytać ze zrozumieniem:)

League of Legends

Opublikowano

Nic takiego nie mam - na czacie nie piszę prawie nic, bo "sram" na moje teamy, które i tak carruję ;) Poza tym uważam też co piszę na czacie.

Co do trollowania - trzeba rozgraniczać pojęcie trollowania. Przecież jeżeli chcę grać jungle zileanem, to riot nie powinien mnie za to banować. Dopóki nie feeduję specjalnie etc, to wszystko jest ok...

No ale nie spodobałeś się swojemu teamowi i tak wyszło .

Opublikowano

Ja się cholernie cieszę że to gówno usunąłem.

Za każdym razem trafiać do teamu którego prosisz by grał normalnie to nie, dżungler pomoże ci dopiero jak padniesz, top i bot wpierdziela się solo 1 na 3 i on jest qrwa kox on wszystko może. A ty przyglądasz się i mówisz. Przecież to nie wina teamu a moja.

A ch*a prawda. Kiedy wchodzę do tej gry, nie wiem czy mam się śmiać czy mam się rozpłakać.

od kiedy nie można samemu przydzielić drużyny do rankeda siedzę w bronsie bo jak tu wyjść jak ci takie koxy pójdo 1 na cały enemy, i potem "noob team no help" i kończy taki 2/16 i podziękuję. Na koniec napiszę że to była Dobra Gra hehe..

Coś specjalnie mi takie coś przydziela.

Ale mam to w poważaniu.

Wolę gry w których zwycięstwo zależy wyłącznie ode mnie. Nie teamu.

LoL to dno.. LoL to zuoo.. Mógłbym zainstalować Bota czy inne haxy ale ja podziękuję. Mam jakiś spacebat klikać i co on robi.

Powodzenia. Może za 4 lata się coś zmieni. :D  blablabla. Nic się nie zmieni, prócz ilości botów xDD

Opublikowano

I dobrze że to wprowadzili może cebule nauczą się grać z kulturą w tą grę a nie tylko wyzywanie że gówno się im pomaga bo lecą solo na cały enemy team i myślą że coś ugrają.

junior.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...