Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złote bronie.

PowciU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zobaczyłem u gracza złotą bron, zastanawiałem się skąd on ją ma, pogrzebałem sb na youtubie i zobaczyłem jak pod koniec MvM ludzie dostają jakiś drop i nagle dropi im ta złota broń. I tutaj rodzi się pytanie, na normalnych serwerach MvM to nie dropi więc gdzie to dropi? >_>

28u5tsm.jpg  

Opublikowano

Boże ;-; zamiast mu dokładnie wyjaśnić to gadacie że na Mann UP można dropnać.

Australium dropie po ukończeniu "operacji" CZTERY MIASTA a szansa na jego wypadnięcie jest około 1% co wyjaśnia ich cenę.

Nie dropnie ci tylko australiuma ale również killstreak,wytwarzacz killstreak,bronie,robo-części i może robo-czapke.

Na zwykłym MVM nie dropniesz niczego oprócz mannierki wzmacniającej która jest za ukończenie 10-u osiągnięć z działu Mann VS Machine.

Jak interesuje cie aktualna cena biletu na Mann UP (w metalach rafinowanych) to zapraszam : http://backpack.tf/

Aktualnie (a raczej kiedy piszę ten post) cena wynosi 8.33 Wpisz TICKET i wyskoczy ci cena.

Opublikowano

Australium dropie po ukończeniu "operacji" CZTERY MIASTA a szansa na jego wypadnięcie jest około 1% co wyjaśnia ich cenę.

Nie rozumiem :_: I jakiej operacji CZTERY MIASTA, jeśli dobrze zrozumiałem (zapewne źle) to muszę zrobić parę operacji aby dostać coś co da mi bilet do operacji cztery miasta :_____________:?

28u5tsm.jpg  

Opublikowano

Nie rozumiem :_: I jakiej operacji CZTERY MIASTA, jeśli dobrze zrozumiałem (zapewne źle) to muszę zrobić parę operacji aby dostać coś co da mi bilet do operacji cztery miasta :_____________:?

Cztery miasta składa się z dwóch map gdzie do jednej mapy są dwa poziomy (tak to nazwę).

Sprawdź w TF2 bo nie wiem jak to wytłumaczyć.

Opublikowano

Ok, a jak odpalić te mapy? Przez jakiś specjalny bilet czy coś? 

28u5tsm.jpg  

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Do trybu Mann Up, KAŻDEGO niezależnie od tego czy to Operacja Dwa Miasta czy inny, wymagany jest Bilet Służby Wojskowej.

Jego cena to około 3 refy. Wielu graczy sprzedaje je.

Do ukończenia Operacji Dwa Miasta potrzeba 4 Biletów i 4 zwycięstw w każdym z misji. Bilet jest usuwany tylko, jeśli misję się wygra i dostanie się nagrodę, ale bilet jest bezpieczny, jeśli nie dokończy się całej misji.

Tak jak koledzy wyżej, broń Australium jest dość droga i jest bardzo mała szansa na jego dropnięcie. Warunki następujące:

- 4 zwycięstwa w Operacji Dwa Miasta

- Przejście wszystkich misji w operacji

- MNÓSTWO szczęścia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...