Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przykładowy design - proszę o ocenę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie! :)

Już od paru tygodni jestem w trakcie tworzenia, właściwie koncepcji mojej firmy.
Chciałbym zapytać się czy taki design pasowałby na stronę internetową?
Oczywiście, jest zrobiony na odpier**l, więc szczegółów proszę się nie czepiać, chodzi tylko o sam pomysł.

Moim zdaniem, jest średni, bo przypomina trochę bloga.

post-396293-0-66810600-1434936640_thumb.png

5k0ms5H.png

Opublikowano

Oczywiście nie czepiając się szczegółów - jest bardzo słabe. Po co w ogóle wrzucasz pracę, jak sam z resztą napisałeś "na odpierdol"?

Odpowiadając również na twoje pytanie - nie, nie pasował by na stronę.

Kiepskie typo, kolorystyka, brak zachowanej spójności, c*****e "logo", i wiele wiele więcej...

Opublikowano

Gradient.. pls, no.

Poczytaj o flat albo modern designie, zobacz jak wyglądaja szablony stron o podobnej tematyce oraz to "logo" o ile mnie pamięć nie myli jest czyjegoś autorstwa i posiada prawa autorskie, więc nie wiem po co ten "znak wodny"..­

Opublikowano

Oczywiście nie czepiając się szczegółów - jest bardzo słabe. Po co w ogóle wrzucasz pracę, jak sam z resztą napisałeś "na odpierdol"?

Odpowiadając również na twoje pytanie - nie, nie pasował by na stronę.

Kiepskie typo, kolorystyka, brak zachowanej spójności, c*****e "logo", i wiele wiele więcej...

~ uooo, to brzmi jak hejt, haha

Gradient.. pls, no.

Poczytaj o flat albo modern designie, zobacz jak wyglądaja szablony stron o podobnej tematyce oraz to "logo" o ile mnie pamięć nie myli jest czyjegoś autorstwa i posiada prawa autorskie, więc nie wiem po co ten "znak wodny"..­

~ logo nie posiada praw autorskich, jest zrobione przezemnie, może trochę się wspomogłem wektor-wilkiem znalezionym na grafice

5k0ms5H.png

Opublikowano

~ logo nie posiada praw autorskich, jest zrobione przezemnie, może trochę się wspomogłem wektor-wilkiem znalezionym na grafice

... i dodałeś tylko tekst.

Taka grafika to w roku 2007...

tak jak wyżej poczytaj o grafice "flat design" , "modern design" lub  "material design"..

@Strive Design lol zawsze myślałem że material design jest tylko na urządzenia mobilne i że można ustawić tylko kolor :D Dzięki za lekturkę i już edytuję...

P.S coś w tym stylu 

1408044643-md-youtubefortvchange1.png

­

Opublikowano

... i dodałeś tylko tekst.

Taka grafika to w roku 2007...

tak jak wyżej poczytaj o grafice "flat design" , "modern design" lub przynajmniej "material design"..

­

Akurat material ze wszystkich wymienionych stylów jest chyba najbardziej złożony i trudny do ogarnięcia, więc słowo "przynajmniej" jest tam co najmniej zbyteczne.

Polecam lekturkę - http://www.google.pl/design/ ;) Szczególnie guidelines.

@Pivocik - żaden hejt. Szczera krytyka.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że w dzisiejszych czasach "moja strona świadczy o mojej firmie" jest słabo. Chyba warto się przyłożyć, żeby to procentowało na przyszłość. Najbardziej mi się nie podoba ten opis produktu, powinien być bardziej rozbity, przejrzysty - nikomu się nie będzie chciało czytać takiego ciągu, który jeszcze nie jest dopasowany do ramki.

Opublikowano

Zaraz na początku tego tysiąclecia była by to furora, jednak na dzisiejsze standardy jest to słaba praca zwłaszcza, że jest jej połowa :D. Fragment z bluzą nie jest zły, może za dużo tekstu, a otoczka tzn. nav itd. wygląda słabo jak robiona przez osobę która dopiero zaczyna z grafiką. Reasumując 3/10 i na pewno nie skorzystałbym z takiego sklepu przez sam wygląd 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...