Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Plays Jungler

Flux.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję postaci do jungli obojętne czy AD czy AP ma być głównie pod plejsy xD i fajne combo :D Preferuję grę takimi postaciami jak Sejuani, Gragas swojego czasu Naut w jungli i niedawno main Master Yi xD Proszę o napisanie oczywiście kilku postaci oraz która z nich jest najlepsza :D Myślałem o Lee Sinie pod full tanka ale nie jestem pewien xD 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

a co powiesz na Rek'sai składasz trochę Tank trochę AD i kosa , albo Shaco pod AD taki troll a ma moc :)

Przykładowy build ? xD Rek'Sai

Opublikowano

A to różnie ja gram na swoim popatrz jak grają tym champem i przypatrz swój build :)

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Pod playsy to Lee sin, aczkolwiek obecnie on nie jest w mecie i trzeba go naprawdę ogarniać żeby coś ugrać.

Jeśli jesteś zainteresowany to pooglądaj streamy "gripex90" najlepszy lee sin moim zdaniem.

Dziwne, że preferujesz postacie takie jak gragas czy sejuani, no nimi jakichś pro playsów nie da się zrobić, no może gragasem e+flash czy q + ult + detonacja q.

Z innych postaci pod playsy to może shaco, kha'zix albo nidalee, która obecnie jest bardzo silna.

A co do buildów to polecam stronę probuilds.net masz tam najnowsze buildy danych postaci, którymi grają topowi gracze.

Opublikowano

Sejuani i Gragas to postacie pod plejsy ? xDTankujesz wszystko co się da tylko xD

Postacie którymi gra się głównie w jungli z większym potencjałem ogrywania niż inne to na pewno Lee Sin,Shaco,Kha'Zix.Master no i Wukongiem też można ładnie poogrywać :P

Od siebie polecam Ci Shaco,flame w enemy niesamowity xD

Opublikowano

Zapomniałem dodać, że shaco może robić easy invade na 2lvl na enemy blue/reda bo ludzie zwykłe smite'ują grompa lub golemy i nie mają smite'a.

Ty zaczynasz od reda/blue(nie smite'ujesz) i idziesz od razu na buffa przeciwnika, zgarniasz go i często nawet zabijesz oponenta.

Jeśli chcesz zobaczyć jak to wygląda w praktyce to wpisz w yt: tekglow shaco firstblood montage.

Takie coś daje ci bardzo dużą przewagę, a enemy junglera krew zalewa :P 

Jeśli ogarniasz shaco, możesz czuć się swobodnie w enemy jungli na early lvl'ach ponieważ dzięki pacynką i twojemu znikaniu można łatwo ograć przeciwników.

Polecam.

Opublikowano

­Może AD Fizz, który nadal dobrze sprawuje się w lesie :D?

+ Dobry dmg

+ Escape

+ Możliwość dodgowania wielu skilli przy użyciu E

+ Gap Closer z Q

+ Szybki clear

+ Ult działa jak DFG

+ Dobre ganki

- Manożerny

Opublikowano

Czerwony cinderhulk ( tyle starczy dmg ), reszta sytuacyjny tank. Omen/Frozen Heart/Locket/Spirit/Banshee ewntualnie gloria.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jeżeli się snowballujesz rek'sai, zdobywasz early kille i wiesz, że spokojnie możesz carrować gre, to możesz kupić warriora a czasami nawet black cleavera + reszta tank.

A gdy ewentualnie dojdzie do late, mozesz warriora wymienić na cinderhulka żeby więcej robić w teamfightach.

tu masz parę przykładowych buildów:

http://www.probuilds.net/champions/RekSai
Opublikowano

Powiedziałem, że preferuje to postacie ale nie napisałem, że to są postaci pod plejsy xD ztąd pojawił się temat w którym szukam jakiś fajnych postaci pod plejsy xD Seju i Gragasa preferuje bo aktualnie są to chyba uniwersalni i odpowiedni na obcną mete championi dlatego gram chwilowo tylko nimi ;)

Myślałem o Jaxie, Vi, Xinie oraz Hecarimie bądź też Aatroxie mógłby się ktoś wypowiedzieć ? 

Może AD Fizz, który nadal dobrze sprawuje się w lesie  :D?

+ Dobry dmg

+ Escape

+ Możliwość dodgowania wielu skilli przy użyciu E

+ Gap Closer z Q

+ Szybki clear

+ Ult działa jak DFG

+ Dobre ganki

- Manożerny

A jak z banratio ? :) :) Bo uwielbiam Fizz'a a jeszcze nie mogę grać rankedów :) Nowe konto ;p 

Opublikowano

Powiedziałem, że preferuje to postacie ale nie napisałem, że to są postaci pod plejsy xD ztąd pojawił się temat w którym szukam jakiś fajnych postaci pod plejsy xD Seju i Gragasa preferuje bo aktualnie są to chyba uniwersalni i odpowiedni na obcną mete championi dlatego gram chwilowo tylko nimi ;)

Myślałem o Jaxie, Vi, Xinie oraz Hecarimie bądź też Aatroxie mógłby się ktoś wypowiedzieć ? 

A jak z banratio ? :) :) Bo uwielbiam Fizz'a a jeszcze nie mogę grać rankedów :) Nowe konto ;p

Obecnie znacznie rzadziej banowany aniżeli kiedyś, spokojnie nim pograsz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...