Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETS 2 - czarny ekran

JaQuent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaaam.

Mam taki otóż problem, że chce sobie pograc w ETS'a 2, ale po sciągnięciu gry i po jakims czasie jazdy robi mi sie czarny ekran i wyskakuje komunikat, że program przestał odpowiadac ;/ Wie ktoś o co może tutaj chodzic ??

Procesor: AMD Athlon II Dual-Core M320 2.10GHz

RAM: 3GB

System: 32bit

Opublikowano

Problemów może być wiele. Gdy wyłączy Ci się gra wejdź w podgląd zdarzeń i sprawdź co jest powodem błędu. 

Opublikowano

A mogłabyś wytłumaczyć jak to włączyć? Bo narazie na tel jestem to nie sprawdze.

@Edit.

Jest niby komunikat, że nie mam .NET Framework'a v4.0.30319, ale gra chodzi, a tego Frameworka nie moge sciągnąc jest jakis błąd teraz dokładnie nie powiem jaki.

@Edit 2.

Włączyłem ten podgląd zdarzeń i co dalej z tym robic ?? Pierwszy raz to widzę i nie wiem jak to "jeśc" :D

Opublikowano

Wchodzisz w dzienniki systemu windows > aplikacja

Tam masz wszystkie zdarzenia informacyjne i błędy. Szukasz tego z dnia i godziny kiedy wyłączył Ci się ETS i powinno być napisane co jest powodem crasha.

Jeśli nie masz framework to zainstaluj koniecznie  oraz  c++ visual 2005 oraz 2007. 

Opublikowano

@Up.

Właśnie tego Frameworka chce zainstalowac, ale wyskakuje jakiś błąd i nie mogę.

@Edit.

C++ mam z roku 2005, 2008, 2010. Instalowac ten 2007 czy już odpuścic ?

@Edit. 2

Daje ss'a z tego crasha bo kompletnie nie wiem o co w tym chodzi. Chciałbym wiedziec, czy mi poprostu będzie działało, bo zastanawiam się nad kupnem ;)

blond-heh_wsqwreq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...