Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejna podróba lola.

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :D Przeglądając fb natknąłem się na reklamę podróbki Lola na Androida. Co o tym sądzicie?

dJZBR7P.jpg

Ją tu widzę Janne, WW, Tristane, Ryze, Ashe oraz kontury informacji o pentakillu :D

W Google Play są screeny z przedmiotów, które są niezwykle podobne m.in. do stattika. Oprócz tego mapę przypominającą Howling Abyss.

//Sry za błędy i tylko jednego SS, ale piszę z tableta, jutro poprawię ;)

Opublikowano

Ekipa Serafina, tez tam jestem .I.

Coz, na pewno jesli w ogole jest to MOBA to na pewno nie zaistnieje bo od razu hejt poleci na taką grę, w najlepsza mobe na androida mozna sobie teraz pograc za darmo i jest nia heroes of order and chaos, wedlug mnie, a inne tego typu gry nie maja tam duzo do gadania, na telefony nie oplaca sie robic takich gier.

Co nie zmienia faktu, ze jesli to nie Riot to powinni zostac ukarani w pewien sposob. Cuz you know, all rights deserved.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nie jest to MOBA, po prostu bronisz chyba swojej wieży i nie dopuszczasz do jej zniszczenia. Ale trzeba przyznać, że postacie są naprawdę podobne... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...