Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Master tier

Gość Logistic.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie odnośnie dywizji w temacie, a mianowicie wiemy że po 10 dniach zaczynam spadać, ale jakoś co 9 dni zagrałbym jednego ranka i jeżeli w najgorszym przypadku przegrywalbym to po ilu losach spadam znowu do d1? Chce opracowac jakis plan zeby zostac w masterze do konca sezonu.

Opublikowano

A nie mozesz po prostu grac i wygrywac? Skoro wbiles master tiera to grasz na jego poziomie :P

Stawiam że boosted.

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Stawiam że boosted.

Bo nikt nie wpadnie na to, że może np. wpadł w lose streak? Wszystko jest możliwe.

//edit

@Katatuki

Jakiś czas temu zmienili, i chyba trzeba rozegrać przynajmniej 1 grę na 7/8 dni. Coś koło tego.

#OpISIS

Opublikowano

Wystarczy, ze bedziesz gral raz w miesiacu z tego co pamietam. Wygraj jeden na jakis czas i nie powinno byc problemu.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Wystarczy, ze bedziesz gral raz w miesiacu z tego co pamietam. Wygraj jeden na jakis czas i nie powinno byc problemu.

Też tak sądziłem, ale w master tierze jest inaczej :X. Spadłem z niego przez tą nieaktywność i później nie mogłem wrócić.

Zazwyczaj spada się po okołu tygodnia nieaktywności, więc zalecam Ci grać 1/6-7 dni i wygrać co najmniej 3-4 gry w miesiącu.

Pewnie po 4 grach byś już dawno spadł.

­

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...