Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modernizacja kompa do 1500-2000zł

Zgzytek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Powoli szykuje się do wymiany kilku części w PC:

Wymienić chcę:

- Procek 

- Karte graficzną 

- płytę główną

- obudowę 

- pamięć RAM

Zasilacz mam dobry ,wiec zostaję :)

Chcialbym sobie pograć m.in w DayZ ,H1z1 , cs go , bf 4 na wysokich

Opublikowano

Masz napisać i tyle, chcemy pomóc więc nie utrudniaj. Nawet głupi dysk, to 200zł w kieszeni, a stare części może będą nadawać się na sprzedaż i już budżet rośnie... i powiedz czy części mogę być używane?

Podaj poza tym zastosowanie, czy będziesz podkręcać i wgl. A poza tym komputer zapewne na być pod gry więc radzę ci załatwić za darmo sobie lub za 20zł obudowę jakąś, bo przy takim budżecie każda kasa jest ważna...

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Masz napisać i tyle, chcemy pomóc więc nie utrudniaj. Nawet głupi dysk, to 200zł w kieszeni, a stare części może będą nadawać się na sprzedaż i już budżet rośnie... i powiedz czy części mogę być używane?

Podaj poza tym zastosowanie, czy będziesz podkręcać i wgl. A poza tym komputer zapewne na być pod gry więc radzę ci załatwić za darmo sobie lub za 20zł obudowę jakąś, bo przy takim budżecie każda kasa jest ważna...

Chcesz powiedzieć, że obudowa nie jest ważna ? 

Przy takim budżecie to nie ma się co matrwić, 2 koła na używane podzespoły to naprawdę mocny sprzęt może być. 

Opublikowano

Ta pierwsza w porządku. Jak zakupisz, to się załamiesz, jak mogłeś dotychczas grać w BF'a ;)

Jedynie buda... papier straszny, ale w tej cenie ciężko coś lepszego wyłapać. Jak byś chociaż 50zł mógł dołożyć. 

Opublikowano

Poradzi sobie ten pierwszy zestaw z CS GO ,H1Z1 , BF 4  , Dayz ?

Mogę dołożyć bez problemu te kilka złotych do obudowy

Zasilacz i dysk mogę zostawić ten co mam ?

Opublikowano