Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra Gunnerem, lvl, sety, ulepszanie

Hordd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Oto moje pytania : 

-Jak szybko wbić 40 lvl? Gram teraz Gunnerem 33 lvl.

-Kiedyś na 60 lvl czyli kiedyś max najlepsze EQ było robione własnoręcznie. Jak jest teraz? Nadal robić własne eq, ale już na lvl 65? Są może inne, lepsze sety? Jeśli tak to jaki do PVE, a jaki do PVP dla  Reapera?

-Mając już Reapera, na którym lvlu zacznę zarabiać dobre pieniądze? Ile golda można dostać po ok. 5-6 godzinach gry na lvlu 60 czy 65?

-Reaper kończąc tutorial dostaje Gold EQ. Ulepszać je na +9 ( lub +12 nie wiem ile tam jest ) czy zaraz je zmienię?

-Avatar Weapony. Na którym lvlu jest ostatni i do którego lvl'a będę go używał? Jest gorszy czy jest najlepszym Weaponem w grze?

To jak na teraz będzie wszystko :)

MoBPBCQ.png

Dzięki Maxio. c:

Opublikowano

Witam. Oto moje pytania :

-Jak szybko wbić 40 lvl? Gram teraz Gunnerem 33 lvl.

Rób questy na wygranie cs'a, rób instancje lub po prostu grinduj.

-Kiedyś na 60 lvl czyli kiedyś max najlepsze EQ było robione własnoręcznie. Jak jest teraz? Nadal robić własne eq, ale już na lvl 65? Są może inne, lepsze sety? Jeśli tak to jaki do PVE, a jaki do PVP dla Reapera?

Teraz też robi się najlepsze eq samemu ale teraz nie warto robić ponieważ niedługo będzie patch z nowymi przedmiotami.

-Mając już Reapera, na którym lvlu zacznę zarabiać dobre pieniądze? Ile golda można dostać po ok. 5-6 godzinach gry na lvlu 60 czy 65?

Kasę da się zarobić dość szybko na 65lv. Ile zarobisz zależy od tego co robisz i jakie masz eq. Ogólnie nie polecam grać reaperem bo szybko się nudzi i nie ma frajdy z gry. Według mnie jest to najnduniejsza postać w grze. Lepiej wbij 65 gunerem.

-Reaper kończąc tutorial dostaje Gold EQ. Ulepszać je na +9 ( lub +12 nie wiem ile tam jest ) czy zaraz je zmienię?

Szybko zmienisz ale warto ponieważ tanio się to podbija.

-Avatar Weapony. Na którym lvlu jest ostatni i do którego lvl'a będę go używał? Jest gorszy czy jest najlepszym Weaponem w grze

Na 63lv. Jest dużo gorszy niż cokolwiek na 65lv

To jak na teraz będzie wszystko :)

Opublikowano

-Kiedyś na 60 lvl czyli kiedyś max najlepsze EQ było robione własnoręcznie. Jak jest teraz? Nadal robić własne eq, ale już na lvl 65? Są może inne, lepsze sety? Jeśli tak to jaki do PVE, a jaki do PVP dla Reapera?

Teraz też robi się najlepsze eq samemu ale teraz nie warto robić ponieważ niedługo będzie patch z nowymi przedmiotami.

Możesz rozwiąnąc trochę temat i napisać czy chodzi o Eu czy NA ?

Opublikowano

EU. A jeszcze doszło jedno pytanko odemnie teraz : Jeśli zrobię już Reapera i potem usunę postać ( jednak Gunner mi się znudził i ta jego prostota w stylu bańka = kill ) to wtedy Reaper też mi się usunie? Na miejsce Gunnera chciałbym zrobić Warriora, bo widziałem jak skosił BAM'a na pare hitów :D

MoBPBCQ.png

Dzięki Maxio. c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...