Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misja z ambasadą.

DeLux394

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na etapie, gdy już możemy odebrać z kufra swój ekwipunek mam taki problem, że w kufrze nic nie ma. Próbowałem "restartować" misję parę razy, czekać na NPC, aż wejdzie do pokoju z kufrem, ale to nic nie daje. Ciągle kufer pusty, a bez eq nie da się tej misji przejść. Ktoś może wie, dlaczego występuje taki problem? 

Byłbym wdzięczny za pomoc! :)

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Czy masz mody które mogą masakrować skrypty gry?

Dawno tego questa nie robiłem, więc nie wiem jak działa, ale zdaje mi się że możesz nie dawać nic, i w ambasadzie komendami dodać sobie itemki. 

Opublikowano

­Ja miałem to samo. Pobiegłem szybko do drugiego budynku (tak, z 50 strazników było na zewnątrz, ale oni za tobą nie wchodzą xD) i tam się skradałem, aż znalazłem na stole tarcze i sztylet jakiś, a potem od tyłu zabiłem jakiegoś typka i z jego eq na luzie potem było.

Opublikowano

Na pewno przekazałeś Malbornowi który ma tam być? Też kiedyś myślałem że to jakiś błąd ale ten quest wyglądał tak dziwnie, że można było przeoczyć oddawanie przydatnych rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...