Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam moda na grafikę

Gnieworz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałbym żeby udało się uzyskać jak najlepszy efekt z jak najmniejszym spadkiem fps'ów

używam modów, (zaraz dodam listę tylko sprawdzę)

gram na legendary edition

mój sprzęt to:

procesor:

Intel Core i5 4460 @ 3.20GHz

RAM:

8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 665MHz

grafika:

FLASH (1024x768@75Hz)
Intel HD Graphics 4600 (Gigabyte)

(ale za kilka dni zmieniam na: ATI AMD Radeon R7 200 Series (Gigabyte) więc lepiej sugerujcie się tą kartą :) )

system:

Windows 8.1

chciałbym żeby grafika nie była w stylu koreańskim jeśli wiecie co mam na myśli :) modami staram się uzyskać obraz jak najcięższego dark fantasy

Opublikowano

Textures 2K, Stars 4k, Rainbow, Rain Splash, jakieś ENB Series - Wszystkie mody znajdziesz na nexusmods.

Opublikowano

Ja z nieco gorszym komputerem mam ze 100 modów na grafikę, a Skyrim śmiga aż miło. Z takim czymś to Ci pójdzie (prawie) wszystko.

1. Użyj nexusa bo teoretycznie modów na grafikę jest około 5 tysięcy.

2. Seasons of Skyrim ENB - wg. mnie najlepsze ENB, naturalne i ładne.

3. Vivid Landscape all in one

4. Flora Overhaul

5. Climates of Tamriel

6. Był taki mod na tekstury nieba, ale ktoś go wywalił, poszukaj sobie poza nexusem Realistic Clouds.

7. 2K Milky Way

Można tak wymieniać w nieskończoność, poszukaj sobie na nexusie bo nie wiem czy jest sens się tutaj produkować. 

P.S

Niewykluczone że twój komputer zamieni się w odrzutowiec, ale nie przejmuj się. Też tak mam szczególnie jak założę za dużo zbroi w hd. 

Edit

Nie doczytałem że dark fantasy. 

http://aceeqmodding.weebly.com/dark-fantasy-overhaul.html

lub

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/66971/?

Cały zestaw modów. 

Nie wiem czy tam autor podał supreme and volumetric fog - przepiękna mgła ale teraz komputer może zacząć faktycznie odlatywać. 

Opublikowano

Flora Overhaul i Dark Fantasy Overhaul działają razem. Realistic Water Two jest zdecydowanie gorsze od Pure Waters, ale co kto woli. Seasons of Skyrim ENB nie pasuje do DFO, autor poleca nieco ciemniejsze ENB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...