Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dota2 Reborn - jak wrażenia?

Burned123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Grał już ktoś w nową odsłonę Dota2? Interesuje mnie czy gra teraz jest płynniejsza, zżera mniej zasobów czy może z powodu tych nowości wymagania ma zwiększone?

Opublikowano

Czekam na to, bo mam 20-25 fps i gra mi się trochę... niekomfortowo :D

Spadek fps mam ;/

Coś czuje, że jednak zamiast przybywać więcej fps to będzie ich ubywać xD

­

Opublikowano

Nie wiem co powiedzieć. Ze znajomym postanowiłem zagrać jedną grę na rebornie poszło fatalnie

1.Z niewiadomych przyczyn daje najniższe opcje graficzne

2.Crash podczas gry (nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało) a jeśli rozpocząłeś grę na rebornie nie możesz się przerzucić na normalną dotę.

+Brak compedium

1330007971-U359964.png

Opublikowano

@up 
Gówno prawda, da się przerzucić na normalną dotę.

@topic

Polecam, z*******e są custom gamesy, jak masz ekipe to można fajnie się bawić, jak narazie ani razu mnie nie zcrashowało ale na moim tosterze mam spadki fpsów. Menu jak dla mnie na wielki +.

xTypeRx_eune_105_3_text.png

Opublikowano

Bardzo ładne, przyjemne menu i widoczne skoki fpsów (20-60) Trochę to irytuje ale ogólnie jest git.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Wiecej roslinek, grafika jakas taka lekko bardziej rozmazana, ale pobralem tylko dlatego zeby pograc w custom gierki :)

a co w nich nwoego ?

Opublikowano

jedyne dlaczego zainstalowałem to gówno to tylko dla custom games, nie polecam , spadki fps, wyrzucanie z niewiadomych przyczyn, poprostu beta sama w sobie, radze poczekac i grac na Old

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...