Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forum Społecznościowe

Gość Rick ♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam zamiar zrobić forum społecznościowe, ode mnie dla was, i jedynym moim problemem jest to, że nie wiem o jakiej tematyce ma być to forum.Sport, muzyka, gry komputerowe a może podobne do tego?

Moje pytanie kieruje do was, macie jakieś pomysły dotyczące forum, o czym one ma być?

Jestem otwarty na sugestie.

Propozycje proszę pisać w tym temacie.

PS: Nie wiedziałem, gdzie napisać ten temat, proszę o przeniesienie, jeżeli jest w złym dziale.

Opublikowano

Kilka dni minęło ale coś odpowiem: 

Dla mnie bez sensu jest robienie forum jeśli nawet nie wiesz o czym ma ono być, jeśli już naprawdę chcesz zrobić to forum to zrób o tym czym się interesujesz, ale nie klonuj innych forów bo to bez sensu. Widziałem wiele kopi MPC i chyba żadna nie przyniosła żądanego efektu, o ile jeszcze istnieją. Takie fora tworzą typowe gimby które chcą zabłysnąć, lub zarobić na kopiowaniu innych. 

Interesujesz się jakimś konkretnym sportem to zrób o nim forum, albo jeśli jest już takich forów dużo to zrób sobie bloga na którym będziesz przedstawiał jakieś nowości itp związane z tym. 

PS: Nie wiem jak mogłeś wpaść na pomysł żeby dać ten temat w "Tworzenie gier" co to ma wspólnego? :D I dziwię się że aktywna moderacja tego nie przeniosła :P 

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...