Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, Mam taki problem z loaderem : Wlaczam ibota potem loadera zaznaczam redi ip wpisuje 16000 jest wszystko ok !!! ale jak chce odpalic 2 postac czyli : odznaczam redi ip i klikam launch to wlacza mi sie silk , loguje sie wybieram postac i kiedy sie laduje wylacza mi gre i wyskakuje blad : z pokazanym moim sprzetem i mam do wyboru send albo no send :P i nie wiem co robic :( Mam bardzo dobrego kompa wiec to nie od tego...

Opublikowano

Siemka, Mam taki problem z loaderem : Wlaczam ibota potem loadera zaznaczam redi ip wpisuje 16000 jest wszystko ok !!! ale jak chce odpalic 2 postac czyli : odznaczam redi ip i klikam launch to wlacza mi sie silk , loguje sie wybieram postac i kiedy sie laduje wylacza mi gre i wyskakuje blad : z pokazanym moim sprzetem i mam do wyboru send albo no send :P i nie wiem co robic :( Mam bardzo dobrego kompa wiec to nie od tego...

Spróbuj zrobić na odwrót najpierw włącz postać bez bota, a potem postać z botem.

Opublikowano

Spróbuj zrobić na odwrót najpierw włącz postać bez bota, a potem postać z botem.

nie pomoglo... moze jest jakis inny loader ?

Opublikowano

Spróbuj zrobić 2 konta i na każdym osobno. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

wiesz nie znam się na botach bo ich nie używam ale wiem jak włączyć drugiego silka,otóz jak wejdziesz znów na pulpit to nie włączasz drugiego silka normalnie tylko klikasz prawym przyciskiem myszki i klikasz uruchom jako admin powinno zadziałać xD

ZtR FamiLieS

Opublikowano

Nie zbyt zrozumialem twoja wypowiedz, ale wedlug mnie to sie robi tak :

1 silk:

wlaczasz IBOTA, wlaczasz loadera i wpisujesz port 16000

2 silk:

wlaczasz IBOTA, wlaczasz loadera i wpisujesz taki port jak ci sie wyswietlil w ibocie tam gdzie wszystkie statusy itd pokazuje.

Smoke Weed