Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vayne, Kalista, Jinx a może ktoś inny? Najlepszy ADC na BoL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Który i dlaczego. WIem ze jest milion takich tematów ale chciałbym poznać wasze zdanie na tą chwile :D

asd

Opublikowano

Więc chyba zdecyduje sie na kaliste ^_^ pozatym vayne zeby uzbierać to kwestia dnia ;d dzieki za opinie ^_^

asd

Opublikowano

Na co high elo nic nie ugrasz kalista, tak jak ktoś wyżej napisał, nie będziesz mógł farmic + zabicie kogoś to w 80% będzie to opcja KS. Na platynach działało, od d4 skrypt nic nie daje.

Opublikowano

Na co high elo nic nie ugrasz kalista, tak jak ktoś wyżej napisał, nie będziesz mógł farmic + zabicie kogoś to w 80% będzie to opcja KS. Na platynach działało, od d4 skrypt nic nie daje.

Ta to czemu w challengerach jest często pickowana?

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Chyba w tej śmiesznej platynie ^^

Nie,w diaxach(d1) i chall'u ,ale to akurat nie grałem na skryptach bo bol'ów i innych gówien nie używam... ,więc skoro gracz potrafi to skrypty tym bardziej..

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Kalista i to jeszcze na bolu może zrobić 1v3,pozdro

Nie wiem, który gracz ora 'bobów' z d1-chall 1vs3 bez problemu ale dobra.

Ja od siebie polecam Tristana, miała niestety nerfy ale nadal można nią ugrać. Trzeba dobrze ustawiać się w tf, wykorzystać dobrze swoje Q, polecam harassować przeciwników i uciekać [dobrze działa z redem].

Jeszcze jest Vayne ale bardzo trudna postać, wymaga b. dobrego pozycjonowania się, opanowania bohatera do perfekcji ;v.

ps skrypty dadzą przewagę w orbwalkingu ale bez wiedzy dużo nie zdziałasz.

­

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...