Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zapowiadało się fajnie tak jak pisałem wyżej, ale.....

Brak Thaumcrafta 4 (przy tym odpowiedz MOD-a jak ktoś się zapytał czemu- odpowiedz "... bo niewielu go umiało..." normalnie mnie dobiło)

Brak TC

Brak mini mapki

co chwila Time out

żle wygenerowana mapka (może dlatego ze za szybko namówiliśmy na odpalenie nowej edycji)

Wszystko to spowodowało że pograłem kilkanaście minut i więcej raczej tam nie wejdę bo jeszcze się okaże ze niewielu umie mody i ich tez nie będzie xD

ale ogólnie nie wiem czy polecić administracja już jakiś czas ma tutaj dużo do nadrobienia i do poprawy nawet na starej edycji (w tym Poprawa ma dużo do poprawy)

Opublikowano

@ MadafakaMamSkładaka

a mogę wiedzieć co takiego wyskakuje ??

@andrew8

No nie ma Thaumcrafta czy TC minimapka powinna się teraz pobrać a Time Outy jestem troszeczkę zdziwiony bo jeszcze nikt się nie rozwiną a Clag wyłapuje po 2k Itemków

Opublikowano

OK kisi mapka będzie, ale czy odpowiedz w grze przez MODa że niewielu umiało Thauma i dlatego go nie ma czy to jest na porządku dziennym??? zaraz ktoś powie że nie umie IC2 i też wywalicie? Ogarnij swoich adminów i MODów to może serwer będzie godny polecenia tak jak się zapowiadał, na razie raczej nie. ale ja jestem zwykły gracz co ja mogę wiedzieć pozdro

Opublikowano

@andrew8 Dlatego takie rzeczy się zgłasza piszesz kto co i jak najlepiej jeszcze zrób screena jak tak odpowiada i się ustawi do pionu xD

Opublikowano

@topic

Mozna dostac link do samych modow bez launchera? Wole uzywac swojego wlasnego.

PS. Miales mi na PW napisac jak twoj serwer ruszy :P

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

A więc jeśli tak wiele osób pragnie samą paczkę to mogę ją zrobić :) link powinien pojawić się za parę minut.

Opublikowano

Serwer dno. Na spawnie nie ma ani jednej informacji, moderator na zapytanie dlaczego nie ma tpa odpowiada - ''Serwer musi się z czegoś utrzymywać.'' - śmiech na sali.

Gdy zapytałem dlaczego nic na spawnie nie pisze (nie ma nawet regulaminu) odpisuje - ''zara sie zrobi''. Ogólnie serwer wygląda jakby był skończony w 15%.  Gracz nawet nie ma kit tools (potocznie zwany kit start).

@Edit trochę przesadziłem, przepraszam. Mam dzisiaj po prostu okropny dzień. Lagi to moja wina - antywirus kompa skanował.

Serwer jest całkiem, tylko ten spawn i brak kit tools z chociażby informacjami o serwerze czy poradnikiem.. No i ten moderator (nick zaczyna się na DJ)

Ale znalazłem problem.

Usunąłem wczoraj paczkę i dzisiaj chciałem ściągnąć na nowo. Efekty:

http://i60.tinypic.com/2je7dac.png

Pamiętaj!

Pisząc do mnie, dodaj

@kuba1300000

na sam początek postu.

W przeciwnym wypadku raczej tego nie przeczytam!

Opublikowano

Bardzo uboga paczka, na każdej mapie włączone pvp i nikt o tym nie informuje. Quarry wyłączone ale też zero informacji.

Opublikowano

fajny fajny jedyny mankament brak Thaumcrafta 4 :/ 

Zalosni jestescie z tym thaumcraftem. Najgorszy mod ever.

.

Opublikowano

Zalosni jestescie z tym thaumcraftem. Najgorszy mod ever.

Bo nie umiesz i strach Ci nie pozwala go poznać xD rozumiem ale nie musisz innych z tego powodu obrażać Tych co go poznali i polubili :/

Opublikowano

Bitdefender wykrywa wirusa, może to jakiś keylogger?

Zrzut ekranu: http://scr.hu/2ign/np4bk

Launcher automatycznie sie uruchamia po restarcie komputera + wykryty jest jako plik PUP jak skanowalem uzywajac MalwareBytes (sam otwiera reklamy na przegladarce). Ten najnowszy launcher wogole mi nie dziala. Zaraz po wlaczeniu sie zawiesza. Paczki nawet nie pobierze.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...