Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Chronione grupy TS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam takie pytanko. Jaki plugin/bot czy plik konfigurujący umożliwia nam ustawienie/dodanie osób uprawnionych do posiadania danej grupy na ts 3?

S7Yst5g.png

Dodałem kumplowi range ROOT ale bot wyrzucił go z serwera po czym wyskoczył komunikat : " (Grupa ROOT jest chroniona!) "

Opublikowano

Nie nie nie to nie jest żaden voiceVPS, VPS jest na innym hostingu wraz z domeną i jeszcze serwerem innej gry - zastanawia mnie tylko który plik odpowiada właśnie za uprawnienia grup.

Opublikowano

Nie nie nie to nie jest żaden voiceVPS, VPS jest na innym hostingu wraz z domeną i jeszcze serwerem innej gry - zastanawia mnie tylko który plik odpowiada właśnie za uprawnienia grup.

Jak mógłbyś dać ss'a jakie masz pliki na serwerze

Opublikowano

Jak mógłbyś dać ss'a jakie masz pliki na serwerze

Czy tego bota znajdę przez query ? czy muszę wchodzić na vps przez putty lub FTP ?

Opublikowano

Czy tego bota znajdę przez query ? czy muszę wchodzić na vps przez putty lub FTP ?

Nie, jeśli chcesz ustawić/dodać kogoś do listy która ta osoba ma mieć range np.ROOT musisz znaleźć plik BOT'a w FTP

Opublikowano

Nie, jeśli chcesz ustawić/dodać kogoś do listy która ta osoba ma mieć range np.ROOT musisz znaleźć plik BOT'a w FTP

Ok to zaraz zaczne szukać. To powinno być w katalogu JTS3ServerMod a jakaś konkretna nazwa pliku ?

Opublikowano

Group Protection

Dzięki już sobie z tym wszystkim poradziłem ale teraz pojawia się kolejny błąd -.-

file input/output error
Opublikowano

Musisz jego nick dodać do listy, myślę że JTS3ServerMod odpowiada za to lub masz VoiceVPS z net-speaka.pl  to w panelu powinna być lista dodawania uzytkownika do rangi!

Nie nick tylko unque id ;) na zasadzie numer grupy np. 9 i uid np. fjJRPiVEytEm3aTLfOJJQhIyeOo=

tsmet.png

Opublikowano

Przykładowo jak ja mam to zrobione:

Tutaj config JTS3ServerMod

xr4Cyv7.jpg

gdzie w linijce

servergroupprotection_groups = id1,id2

w miejsce "id1,id2" wpisujesz id swoich grup, które chcesz chronić. Pamiętaj nie rób spacji po przecinkach.

Następnie plik servergroupprotection.cfg

Qn1wuFL.jpg

id_grupy,global_identifity

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...