Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Procesor Intel Core 2 Duo E6700 2.66Ghz do płyty p5vd2 vm-s

FuuCk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Posiadam płytę główną: p5vd2 vm-si z procesorem Intel Pentium Dual Core E2160 1.8Ghz i jak jeszcze zbieram na nowy komputer to chciałbym 

zmienić procesor. Czytałem na internecie na temat zgodności tego procesora Core 2 Duo E6700, ale nie mam 100% pewności czy będzie on pasował.

Chcę kupić ten procesor, ale 100 zł to też dużo, a nie chce wydawać pieniędzy nie potrzebnie i wole zadać to pytanie.

http://allegro.pl/intel-core-2-duo-e6700-2-66ghz-4m-1066mhz-lga775-i5187569646.html
Opublikowano

z 2 jajowca na 2 jajowiec o większej mocy obliczeniowej dla mnie zakup nie opłacalny ale okey, co do procesora to będzie pasował na twoją płytę, gdyż obsługuję ona socket 775

Opublikowano

Na takim zestawieniu i karta graficzna GeFroce 210 mam w cs go 50 fps. Zmiana procesora coś pomoże?

Opublikowano

A podejdzie mi e8400?

Edit: Podajcie mi najlepszy procek jaki podejdzie pod tą płytę.

Opublikowano

To da ta zmiana procesora coś bo nie wiem czy kupować czy dozbierać na nowy komputer.

Edit: To znaczy nowy komputer kupuje, ale między czasie mogę kupić procesor.

Opublikowano

Pentiumy pod LGA1155 zaczynają się od 50-60zł. Nie ładuj kasy w trupa zwłaszcza, że 

nie chce wydawać pieniędzy nie potrzebnie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...