Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MCKOX

Screams

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja jest po prostu zajeb**sta. Serwer zapowiada sie naprawde niezle

Czekam na otwarcie, juz nie moge sie doczekac :P

Opublikowano

Screeny z serwera wyglądają tragiczne. Nie wiem po co nakładaliście na nie jakiś filtr. Dodajcie z 10 screenów dobrej jakości ze shaderami i będzie ok. Do tego jakiś filmik, bardziej opisać serwer, ogłoscić eventy i konkursy a graczy szybko przybędzie. Bo z tego co widziałem z graczami jest bida.

images.jpg

Opublikowano

Serio?!

Mapa robiona w kilka minut, przynajmniej widziałem TAKĄ SAMĄ na innym serwerze (na to wychodzi ze z neta)
Ja bym się wstydził taki serwer publikować na tym forum.

Wszedłem, i musiałem jakiś dziwny kod wpisywać, no dobra zabezpieczenie.
Potem... zamiast pojawić się na spawnie, zostałem przeteleportowany w losowe koordynaty, żałosne.
Spawn... powtarzam - ŻAŁOSNE!

0/10

bannergif.gif

Opublikowano

Serio?!

Mapa robiona w kilka minut, przynajmniej widziałem TAKĄ SAMĄ na innym serwerze (na to wychodzi ze z neta)

Ja bym się wstydził taki serwer publikować na tym forum.

Wszedłem, i musiałem jakiś dziwny kod wpisywać, no dobra zabezpieczenie.

Potem... zamiast pojawić się na spawnie, zostałem przeteleportowany w losowe koordynaty, żałosne.

Spawn... powtarzam - ŻAŁOSNE!

0/10

Dziwny kod który wpisywałeś nazywa się captchą i jest wyświetlany tylko podczas rejestracji dla polaków robaków których nie stać na konto premium. Widać że musiałeś mieć spore problemy z przepisaniem czteroznakowego kodu i dlatego się o to przyczepiłeś. No cóż, taką czynność potrafiłaby wykonać nawet małpa ale skoro niektórzy mają z tym problemy to można by było jakoś uprościć, ale z drugiej strony taka rejestracja przypomina przysłowiowe sito które nie przepuści na serwer kompletnych idiotów. Teleport na losowe koordynaty jest po to aby nie było sporej ilości osób w tym samym miejscu. Stwórz własny serwer z dużą ilością osób i wtedy pokaż jak ma wyglądać bo założę się że twoim szczytowym osiągnięciem pod względem liczby ludzi to ty i kilku kolegów. Często używasz słowa "żałosny", pewnie często tak do Ciebie mówili i się nauczyłeś co? :>

Opublikowano

Screeny z serwera wyglądają tragiczne. Nie wiem po co nakładaliście na nie jakiś filtr. Dodajcie z 10 screenów dobrej jakości ze shaderami i będzie ok. Do tego jakiś filmik, bardziej opisać serwer, ogłoscić eventy i konkursy a graczy szybko przybędzie. Bo z tego co widziałem z graczami jest bida.

Nałożyłem taki filtr, bo mój komputer nie jest najlepszej jakości i nie widzę na nim shaderów. Serwer był robiony tylko przeze mnie. Mało osób ma shadery, więc ciężko było poprosić kogoś o pomoc. Niestety nie udało się przed tą edycją serwera zrobić dużej reklamy ;/

Dziękuję za radę, wykorzystam na przyszłość :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...