Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowe Zwierzaki Ventoria.PL

ShaggyV3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwierzak nr. 4 jest nowy? o_o

Co do reszty to fajne tylko ta wróżka nie pasuje.

Pozdrawiam, @ωιncнєѕтєr

Nie wiem czy jest nowy, ale odkupiony od @mark13 :)

Mam do niego prawa, i mogę Ci przysięgnąć, że jest eksprotowany przez niego, a nie kradziony.

Fajne Ale 3 Z Nich Nie Pasują Do Gry:

Te Dwa Ale Ujdą Wole Je Już Bardziej niż tą wróżkę ;d

Mi tam się podobają :)

Na przeciw nowej postaci na globalu - zombie, to to idealnie pasuje :)

Co do wróżki bardzo pasuje do gry, tutaj tego nie widać :)

Opublikowano

Pierwszy - "Panda" jest uroczy, pod nim jest wróżka, również ładnie wygląda. Jaki słodki żółwik * - * Obok niego jest pecik, który ma świetne kolory, chyba wąż?. Agresywny dzik, króliczek w czapce, smok z kości - te jeszcze mi się podobają.

Opublikowano

jak widze "[ADMIN]Shaggy" to serwer i tak padnie wiec życze powodzenia , nie zawitam tak czy inaczej :)

Myślisz, że po co promuje się swoim nickiem, a nie zmienionym? Trzeba odzyskać opinię takich idiotów jak ty :)

Powiedział Ci ktoś jakąś bajkę i wierzysz. Co do Legala, wyjaśnienia masz na kanale u niego i nie pluj się bo nie warto robić spiny :)

Nie macie na mnie nic, bo nigdy nikogo nie oszukałem, a Lastivia stoi do dziś, dla nikogo, ale stoi :) Plujcie się dalej POLACZKI.

Zobacz sobie szacunek graczy w stosunku do mnie(fanpage lastivii). Powiedziałem, że nic bym nie ukradł i nikogo nie oszukał, a to, że Legal miał ból dupy o $$$ to już nie była moja wina i nie mogłem zamknąć serwera żeby bronić "przyjaźni".

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...