Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FreeServers - wysłanie SMS, czy stracę pieniądze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W regulaminie powinno wszystko pisac. Takie hostingi lepiej omijac szerokim lukiem. Tak ciezko wydac kilka zl i wykupic bez haczykow np. enderchest 3 slot 4'50 zl?

Opublikowano

Prawdopodobnie nie stracisz jak to nie jest usługa subskrybowacyjna. Radzę unikać tego hostingu - testowałem go kiedyś - wielkie lagi, serwer off co 10 minut i 512M RAM starcza tylko dla pluginów...

Opublikowano

Co jak co ale jak panowie powyżej napisali ja bym omijał rzeczy typu "Wyślij sms tylko 9.99zł!" "darmowy serwer!"    Moim zdaniem - naciąganie niedoświadczonych gimbusów na "kupowanie serwera" które jest tak na prawdę wyżeraniem pieniędzy, ja bym ci radził z tymi 50zł spróbować lepszych i bardziej znanych Hostingów

Na przykład Mineserv lub Enderchest

A tak swoją drogą, kto ufa nazwie "freeservers"..

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngxKrejzol nie polecam ci tego hostingu... Co jakieś 30 min lub 1 godz. wyłącza się a jeżeli jest dużo uruchomionych serwerów to nie da się go włączyć a co do tematu to nie stracisz. Jeśli wykupisz na 14 dni to masz go na zawsze ;/. Nie patrz na ile to jest dni. 

post-1354750-0-74396600-1488571067.png

Opublikowano

Ja tam mam serwer od roku i jakoś nie narzekam jak wy a serwer wywala dlatego bo nikt na nim nie gra i przestaje wtedy obciążać maszynę.

junior.jpg

Opublikowano

Jeżeli chodzi o serwer do gry z znajomymi to lepszym wyjściem jest SERVER.PRO. Tam serwer jest wyłączany co 2 godziny i wystarczy ~5 min, aby uruchomić go ponownie na 2 godziny.

#edit Dobry wyjściem jest też TRIANGLE.GS. Tam masz serwer przez 24 godziny i może za darmo o kolejną dobę przedłużyć. Ciekawa opcja. ;)

5719814456868591400331.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...