Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana Nicku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Drogą Administracje Chciałbym Zmienić Nick Z Powodów:

-Nick Jest Stary Nie Podoba mi się już ... ale to nie dlatego

-nick jest związany z minecraftem , w którego już nie gram

Denerwuje mnie to i bardzo ale to bardzo bym prosił o zmianę nicku na Ja4ek11

Naprawdę Jest To Dla Mnie Duże Znaczenie moje Konto istnieje już chyba od 2011 roku więc proszę.

Mam Nadzieję , że zrozumiecie mnie.

Like it +

Opublikowano

Nicki mogą zmieniać tylko osoby z daną nagrodą, taką jak Gold Member. Wydaje mi się, że Administracja nie zrobi wyjątku dla jednej osoby, ponieważ zaraz reszta chciałaby również zmienić nicki. Pozostaje Ci tylko startować w konkursach i wykazać się kreatywnością, nic za darmo nie ma.

Opublikowano

Nicki mogą zmieniać tylko osoby z daną nagrodą, taką jak Gold Member. Wydaje mi się, że Administracja nie zrobi wyjątku dla jednej osoby, ponieważ zaraz reszta chciałaby również zmienić nicki. Pozostaje Ci tylko startować w konkursach i wykazać się kreatywnością, nic za darmo nie ma.

Kurcze To Tylko Zmiana Nicku Mam Nadzieję , że jednak administracja będzie wyrozumiała Konto Nie Istnieje roku tylko 4lata ;d

­

Like it +

Opublikowano

Nie tylko ty byś chciał sobie zmienić nick. Jeżeli naprawdę lubisz te forum i chciałbyś mieć inny nick, to startuj w konkursach. Będziesz miał swój nick + rangę i plakietkę. ;) 

Oczywiście o ile ci się uda.

denzel.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...