Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile zarabiają administratorzy dużych stron/forum?

ViscaElJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Ekipa MPC zarabia 100 tysięcy miesięcznie i kupują marihuane za te pieniądze,  a tak to zależy wszystko od wyswietlen/klikniec w reklame i ewentualnych partnerstw

Ja na swoim serwerze umiescilem jedna reklame na której sie zarabia za wyswietlenia i efekt jest taki

Ilość unikalnych odsłon 3057 Zarobiłeś sam 0.63 zł
Opublikowano

­

a ile zarabiają administratorzy większych serwerów metin2 w PL?

Jeżeli chodzi o Metina to tych ''większych'' serwerów zarabiają od kilkunastu, do kilkuset tysięcy nawet zł. (nie miesiecznie, a ogólnie)

Opublikowano

na easy w 1mc miałem 8k ;) przy 400online is po 8zł.

H3h3, śmieszny jesteś. Ja na izi w 1 tydzień miałem 100k ojro, nawet Bill Gates by pozazdrościł.

Opublikowano

>bądź streamerem,

>przyjdzie do ciebie motor2k 

>masz hajs

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

­

Jeżeli chodzi o Metina to tych ''większych'' serwerów zarabiają od kilkunastu, do kilkuset tysięcy nawet zł. (nie miesiecznie, a ogólnie)

Przy niektórych serwerach te kilkaset to faktycznie miesięcznie. ;)

Opublikowano

To zależy od serwera (popularność) i danego miesiąca (w jednym może być zysków więcej a z drugiego mniej)

Opublikowano

Nic. Wszystko idzie na cele charytatywne, nawet Lord Makin zrobił bodajże takie, dwie-trzy, czasem sobie wezmą coś dla siebie, ale nie jest to chyba wystarczające na samo utrzymanie CHYBA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...