Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft ZombieMod

Misiek994

Minecraft ZombieMod  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrałbyś na takim serwerze?

• Tak
      2
    • Nie
      0
    • Nie wiem
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na chwilę obecną mogę wam przedstawić szkic, gdyż na pomysł wpadłem całkiem niedawno, i poszukuję DOŚWIADCZONEJ ekipy do utworzenia serwera. A mianowicie. Mapka bedzie tworzona specjalnie na potrzeby serwera. Myślę że będą dwa-trzy miasta pełniące rolę "baz ludzi". W miastach tych gracz będzie mógł skorzystać ze sklepu, udoskonalić swoją broń, czy zakupić artefakty. Udoskonalenie broni czy zakup artefaktów będzie możliwy także z poziomu panelu gracza, ale szanse na ulepszenie broni będą niższe, a lepsze artefakty nie będą dostępne w panelu. Gracz na początku rozgrywki, spawnuje się w losowym miejscu, dostaje podstawowe wyposażenie, bądz nawet będzie musiał je znaleźć w ruinach budynków, czy miast. Zabijając moby, i przeszukując ruiny, gracz ma możliwość znalezienia elementów wyposażenia, itemów potrzebnych do odblokowania,bądź ulepszenia broni. Jeśli się uda, będzie 5 klas zombie, im wyższa klasa tym gorsza. Narazie to tyle z mojego pomysłu. Dodajcie coś od sb i oceńcie pomysł :) Pozdrawiam.

*pomysł jest w trakcie powstawania więc wybaczcie chaotyzm ;)

Opublikowano

Pomysł jest bardzo ciekawy, chętnie zagrałbym na takim serwerze. Przydałyby się jeszcze sklepy, ale z dobrą ekonomią, żeby rozgrywka nie skończyła się po 3 dniach. ;)

Życzę powodzenia w realizacji projektu. :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...