Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mody, które polecacie.

BedzioPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem :/ Miałem bardzo długą przerwę z grą i chciałbym wrócić ale mam jeden problem :/ Gdzie mogę znaleźć bardzo dobre mody które bardzo pomagają w grze? Lub może ktoś podrzuci swoje których używa? Z góry dzięki. Daje LAJK. Proszę o wyrozumiałość ostatni raz w grę grałem ponad 2 lata temu :)

Opublikowano

Ta, legalne, a o 8k banów się nie słyszało B) ? Wiem, że powiązane było to z esl, ale nie wiadomo jaki będzie następny krok wg.

WG nie odpowiada za ESL. ;)

Opublikowano

WG nie odpowiada za ESL. ;)

Eee, ale WG ściśle współpracuje z ESL, bo WoT jest grą po części nastawioną na e-sport. Gdyby tak nie było, myślisz, że zewnętrzna firma mogłaby zbanować kilka tysięcy graczy?

Opublikowano

Ta, legalne, a o 8k banów się nie słyszało B) ? Wiem, że powiązane było to z esl, ale nie wiadomo jaki będzie następny krok wg.

z czego większość tych banów było nieuzasadnionych sam dostałem bana na 2 lata na esla i tydzień w wocie mimo że nie mam żadnych modów 

Opublikowano

z czego większość tych banów było nieuzasadnionych sam dostałem bana na 2 lata na esla i tydzień w wocie mimo że nie mam żadnych modów 

Właśnie, lepiej nie ryzykować. Zwykle mody jeszcze ok, ale to co dał Kyra to zwykłe cheaty.

Opublikowano

Właśnie, lepiej nie ryzykować. Zwykle mody jeszcze ok, ale to co dał Kyra to zwykłe cheaty.

Skończ głupoty opowiadać. Na ESLu banują Admini z ESLa, a nie bezpośrednio WG.

Opublikowano

Skończ głupoty opowiadać. Na ESLu banują Admini z ESLa, a nie bezpośrednio WG.

Bez zgody WG nie mogliby banować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...