Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego nie ma promocji na Rusta?

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego na każdą grę w steam jest obniżka cenowa ale na rusta już nie?

i czy na wakacje będzie jeszcze ?

ps. wiem pytanie zdupy xD

Opublikowano

Jakiej ty odpowiedzi oczekujesz?

No zastanówmy się dlaczego na rusta nie ma obniżki? No może Rust nie jest objęty promocja? Kiedyś był Rust za -10% więcej nigdy nie widziałem, ale w sumie wątpię żeby był na wakacje, skoro teraz nie ma. 

PS: Ja widziałem rusta -10% chyba albo w grudniu 2k14 albo Styczniu 2k15

Cześć...

Opublikowano

Mówiłem że to pytanie jest "z dupy"

Napisałeś tylko 20% rzeczy które chciałem wiedzieć

czyli to że na rusta była raz obniżka i to tylko 10%, czyli w skrócie rust to gra która jest na tyle dobra że na nią nie będzie obniżek :v

Opublikowano

Obniżek na Rusta nie ma, bo gra sama w sobie jest już dość tania i do tego jest w Early Access.

Zwykle jest tak, że gry we wczesnym dostępie mają małe obniżki lub nie mają ich wcale.

Cena gry z pewnością wzrośnie wraz z premierą finalnej wersji, wtedy będzie można liczyć na jakieś większe promocje.

Opublikowano

A cebulaczki już tylko na promocje się czają. Boże ja wydałem na to 70 zł i nie żałuję

Spokojnie twój post już zgłosiłem

Cebulaczki :3 uwielbiam jak przyjdzie jakiś śmieć i pisze że wszędzie cebule :3 tylko problem w tym ze pisanie że ktoś jest cebulą było modne pare miesięcy temu ://

Nie wydaje haju na gry chyba że warto to zrobić (Gta V/BF itp) na steam wydałem w sumie hajs tylko na csgo i iss a tak wszystkie gry kupiłem z hajsu który zarobiłem ze steam i z cslounge, czyli jakieś ~80€

Nie wydaje hajsu na boosty do gier bo to nic nie daje ;v

i jeśli widzisz że ktoś jest cebulą bo woli kupić coś taniej bo myśli, to jest już twój problem :)

Opublikowano

Nie bo chce kupić coś taniej tylko dlatego że chce kupić to tylko i wyłącznie wtedy. A i tak ci powiem jeden cs nie wydatek ja kupiłem ich 12 bo na 11 dostałem Vac Bany

Widzisz xD

Kupiłeś tyle csgo bo jesteś gównem i musiałeś grać na czitach XDDD

Opublikowano

I nie żałuję ani trochę z podowdu tego jak wkurwiały się unrankedy kiedy ich rozpierdalałem.

Kompromitujesz się chłopczyku ...

@Proszę o zamknięcie tego tematu i wysłanie go do kosza bo powstaje w nim flamewar i ogólny spam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...