Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać za 10k

Pytaja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak Myślicie Kupić Nove albo Męcika  (Albo Żadnej) Bo Tak Oglądam Te Gry Rankingowe i Tam Nikt Nie Bierze Novy i Męcik Rzadko Jest Tez Spotykany

A w Takiej Mojej Zwykłej Grze (Szybkim Meczu) Jak Trafie Nove To mam Ochotę Wyjść z Gry Bo Przeciw Temu Się Grac Nie Da a z Męcikiem Jest Taki Problem Że Nie Pasuje Zbytnio Do Mojego Stylu Gry Lubię Pomagać Innym

#Kto_Pomaga_Ten_Jest_Faja 

Zaproponujcie Mi Jakiegoś Bohatera 

Jak Kogoś To Obchodzi To Chwilowo Mam Kupionych :

Diablo

IlIdian

Gazol

Tychus

Ogólnie Lubię takich Ulicznych Wojowników xD (Zabójca , Wojownik)

Proszę nie kierować się tematem postać może być w każdej cenie

Opublikowano

Nova jest słaba na rankedach, szczególnie jak w przeciwnym teamie jest Tassadar. Męcikiem musisz umieć grać, żeby nie ginąć co te 5s. Ja polecam Kael`thasa i Jaine jako DPS ze względu na ogromny burst. Sylvannas jest obecnie najlepszym pushem, z  łatwością bierze merców i budynki.

Opublikowano

hmm grałem kael thasem bo jest teraz w rotacji czy jak to sie nazywa w tej grze jainą tez ale to są 2 papiery co bez teamu własnego nic nie ugraja a w sumie duzo nie ugraja 

w sumie myślałem najmocniej by kupić

nove albo zeratula więc co bedzie lepszym wyborem

Opublikowano

Zeratula bo ma ucieczkę - blinka i Void Prisona, który działa z innymi umiejętnościami np. ultem Gazlowa czy Diablo. A Nova i Zeratul to nie są papiery? Na 16 możesz Jainą każdego zabić 1v1, a Kaelthas może wybić cały team za pomocą Living Bomb.

Opublikowano

Ja cenię Novę, wygodna do gry, dosyć łatwa i jeśli ma się trochę chęci, można zdziałać cuda.

9875585800_1434890712.png

A myśleć trza o tym, co naprawdę ważne.

O celu, co przyświeca. Nieustannie.

Nie rozpraszając myśli na jakieś tam faramuszki.

Wtedy, i tylko wtedy, cel zamierzony się osiąga.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nova słaba na rankedach? Proszę Cię ;P Wystarczy umieć nią grać i nie stać na jednej linii, a potrafi wyprowadzić drużynę 2 lvle do przodu.

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

#tekoloryibezsensownetekstyplz

Nova ma to do siebie, że jest dobra na małym mmr. Jak juź dojdziesz do okolic 2k mmr to tam ludzie zdają sobie sprawę, że jest to postać maskująca się, a nie niewidoczna. W mojej ocenie Nova jest strasznie słaba, bo zawsze ją widze jak chce wjechać do mnie na linie i zanim coś zrobi to jest spalona. Jezeli chcesz postac do roamu to Zeratul, jest silniejszy, mobilniejszy i nim nie musisz na maskowaniu podchodzic pod czyjs pysk i sie krecic, a wystarczy skoczyc z e.

Nova jest slaba, plz.

Mecik jest dobry do ogarnietego duo. Aba + Mecik na kilku mapach sa op, jednak tak jak wyzej trzeba nim umiec grac. Nie polecam rowniez Meciora.

Kael i Jaina - postacie, ktore same moga duzo ugrac i sa latwe w obsludze, polecam.

Opublikowano

lol jak mozna twierdzic ze nova jest dobra postacia... to jest tier 3/4 i ogolnie ssie moze na randze 50 i qm jest niezła...

Bez reklam fb

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam Muradina. Kosztuje jedyne 2k a niezły z niego wojownik :D

Ma dobre skille np. jego Q stunuje przeciwnika na dosyć sporo, W wali aoe damage + slow a E to doskok dzięki któremu wróg przed tobą nie ucieknie.

Można nim zrobić niezłe combo np.

Opponent ucieka, doskakujesz do niego (E) później slow czyli (W) i jeżeli jeszcze będzie chciał uciekać to walisz stuna z Q.

Warto wspomnieć że Muradin to typowy tank, z jego ultem który zamienia go w kamień może on mieć nawet 7k hp w late game.

Muradin jest dobrą i pożądaną postacią w teamfightach ze względu na to że może swoim Q stunować nawet 2 postacie naraz (po ulepszeniu) na dosyć sporo czasu i w tym czasie nasi mogą zadać im damage podczas gdy przeciwnicy nie mogą nic zrobić.

76561198118820987.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...