Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy skrypt do Yasuo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, wiem że wielu odpowie Unforgiven, ale zauważyłem że Brian też kosi, jest jakby to... płynniejszy szybszy i efektowniejszy, czasami zdarza się że idzie metr od przeciwnika z nastackowanym Q do wirka i go nie puszcza ale to raczej sporadyczny przypadek, grał ktoś Brianem albo innym i może się wypowiedzieć?

Opublikowano

ja osobiście wole brian od jakiegoś czasu, lepiej się sprawdza używa e+q czego nie robi unfordiven.

nowix flovers girl.png

Opublikowano

Nie uważasz że brian jest zbyt agresywny? Trzymam V to na pałe do minionów leci, trzymam spacje, to samo, jakieś najczęstrze przyciski albo konfiguracja? jak Ty grasz?

Opublikowano

Jak dla mnie ciężko trochę o naprawdę dobry skrypt do yasuo zawsze jakieś e z dupy do miniona użyje albo coś.

Gram na normalnych ustawieniach ale fakt czasem dziwnie działa za agresywnie albo jak trzeba no combo kogoś dogonić to nie używa czasem e do minonka mimo ze ma taka możliwość.

Wszystko normalnie tylko last h mam wyłączone e oraz ult mam off tylko ręczenie.

nowix flovers girl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...