Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] TS3 problem z kolejnością ikon w pokoju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, 

Mam pewien problem, szukałem rozwiązania do mojego problemu ale nie znalazłem więc postanowiłem w końcu opisać mój.

Przepraszam jeśli jednak taki temat istnieje, ale ja nic nie mogłem znaleźć na ten temat...

A mianowicie, chodzi mi o "ważność"? permisji. Chodzi mi o to, że nie wiem gdzie i od czego zależy kolejność i ważność grup.

Dla przykładu dałem sobię normalną rangę (NA ZAŁĄCZONYM ZDJĘCIU) bez żadnych lepszych fukcji (N), i jest ona przed najważniejszą na serwerze czyli Channel Adminem © i Adminem (A) . (ZDJECIE 1)

Jak można uszeregować, by Administratora ikona (ranga) zawsze była pierwsza, a te poboczne typu: ikony gier, np. GTA, CS, były za Adminem po lewej stronie? (ZAŁĄCZONE ZDJĘCIE 2)

A tutaj o co mi chodzi z tą kolejnością rang na serwerze, gdzie powinna być (mój problem) gdzie to ustawić...

Proszę o pomoc, bo już któryś raz próbuję, i niestety tylko mogę ustawić kolejność grup, uszeregować admini do adminów itp. na liście... 

Opublikowano

Piszesz o zdjęciach których nie dodałeś -.-

Jeżeli dobrze zrozumiałem to posortowanie rang w Server Groups odpowiada permissia: i_group_sort_id

a jeżeli chodzi ci o kolejność obrazków po lewej stronie to rangi na samej górze są pierwsze a na samym dole ostatnie.

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem.

8zYYF16.gif?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...