Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Call Of Duty Black Ops

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze mówiąc to nie wiem. Po ostatnim Call of Duty Modern Warfail 2 mam trochę zmieszane uczucia.

Tym razem poczekam kilka dni i zobaczę czy będzie warto płacić z 120 zł.

VG9vZ2VfX19ldW5lX19fMzgwX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Następca Call of Duty: Modern Warfare 2 tym razem przeniesie nas w największą intrygę minionego wieku – Zimną Wojnę. Wcielimy się w członków oddziałów specjalnych, którzy brali udział w najbardziej złożonych i spektakularnych akcjach podczas konfliktu między kapitalistycznym NATO a komunistycznym Układem Warszawskim. Fabuła przeniesie nas, między innymi, na Kubę, Wietnam czy Arktykę. Nie potwierdziły się doniesienia, jakoby najnowszy CoD skupiał się na wojnie w Wietnamie. Wiemy również, że Activision Blizzard kupiło prawa do wielu utworów z tamtego okresu, jednak nie wiadomo kiedy one miałyby być odgrywane.

Gra pojawi się w sklepach 9 listopada w wersjach dla Windows, Xboksa 360 i PlayStation 3.

Hmm zapowiada sie fajnie ;D moze se kupie, ale na ps3 bo na kompa nie wejdzie....

Opublikowano

Czy ja wiem czy to bedzie fajne.. mw2 jest zajebiste, a ostatnio czytalem ze jedne z wazniejyszch osob iw odeszly z firmy ;d poczekamy zobaczymy

sygna1o.jpg

Opublikowano

dla mnie najważniejsze żeby nie było steama , było pb ,były dedyki i żeby grało się jak w mw 2

Opublikowano

ja tam uwielbiam call of duty, i mam nadzieje ze Black Ops, bedzie takze multiplayer, chociaz wydaje mi sie ze bedzie podobne do MW2.

Opublikowano

Jak dla mnie tyle czasu to trochę za mało żeby stworzyć coś porządniejszego, chyba że pracują nad tym już dłużej niż od premiery mw 2 (?) I patrząc na inne produkcje o tematyce zimno wojennej/ wietnamie to niezbyt były one udane, więc nie pokładam swoich nadziei w tym Call of Duty, zobaczymy jeszcze jaki będzie MoH.

Mariuszw13.png
Opublikowano

Oj tam będzie dobrze bo zawsze nawet jeśli gra to niewypał to zawsze kilkaset osób ją kupi ;] ... A tak na poważnie to miejmy nadzieje że na nowym codzie się nie sparzymy !

Intel Core Quad Q8300 4x2,5GHz , 4GB Kingston , SATA Samsung 500GB , GeForce 9800GT 1024 MB

Kto odważny zwycięża , lecz jak ktoś ma być odważny skoro otaczają go lagerzy ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...