Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu na czyszczenie itemów.

Trexton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie mam problem z czyszczarką itków i wiem że jest taki jak ClearLagg i cos tam w Essentialsie ale ja jednak szukam takiego co pisze np : Za 30 sekund czyszczenie itemow

Za 20 sekund czyszczenie itemow

Za 10 sekund czyszczenie itemow

Itemy leżące na ziemi zostały usunięte

PLS o plugin na to

Opublikowano

Plugin ClearLagg

W config.yml około linii 138 jest sekcja odpowiadająca za automatyczne usuwanie itemów. Zamień całą sekcję na poniższy kod:

auto-removal:
  broadcast-message: '&2&l[Odkurzacz]&6&lUsunieto &2&l+RemoveAmount &6&litemow!'
  broadcast-warning: true
  enable-scheduler: true
  autoremoval-interval: 600
  warnings:
        - time:540 msg:&2&l[Odkurzacz]&6&lUwaga, itemy z ziemi znikna za &2&l+remaining &6&lsekund!
        - time:570 msg:&2&l[Odkurzacz]&6&lUwaga, itemy z ziemi znikna za &2&l+remaining &6&lsekund!
        - time:590 msg:&2&l[Odkurzacz]&6&lUwaga, itemy z ziemi znikna za &2&l+remaining &6&lsekund!
        - time:597 msg:&2&l[Odkurzacz]&6&lUwaga, itemy z ziemi znikna za &2&l+remaining &6&lsekund!
        - time:598 msg:&2&l[Odkurzacz]&6&lUwaga, itemy z ziemi znikna za &2&l+remaining &6&lsekund!
        - time:599 msg:&2&l[Odkurzacz]&6&lUwaga, itemy z ziemi znikna za &2&l+remaining &6&lsekund!

To ci da automatyczne czyszczenie co 10 minut i ostrzeżenia na 60s, 30s, 10s, 3s, 2s, 1s przed czyszczeniem.

Oczywiście czasy i formatowanie możesz sobie ustawić według swojego uznania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...