Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Dziwny problem ze skrótami na pulpicie

Scre3n

Pytanie

Opublikowano

Witam

Mam windowsa xp i uzyłem nie dawno programu "adwcleaner"  i od tamtej pory na pulpicie nie dziala prawie zaden skrót w menu start tez nic nie dziala a jedyny sposob zeby cos wlaczyc to wejscie do glownego folderu, dodam jeszcze ze jak klikne prawy na rozwalony skrot to pojawia sie "wystapil problem z aplikacja explorer.exe i zostanie ona zamknieta, dodatkowo nie moge kopiowac, w winrarze nie moge przenosic rzeczy, wypakowac moge ale tylko prawy wypakuj do.... Przywracanie systemu probowalem za kazdym razem nie kompletne. Prosze o pomoc
Moj antyvirus to avg free edition 2012

@Edit jak beda potrzebne logi to dodam

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękuje za pomoc pozostaje bowiem jedno pytanie sterowniki od plyty glownej, karty dzwiekowej instalowac odrazu po reinstalacji windowsa ? Opłaca sie zmieniac na 7 32bit. Mam internet od neostrady i mam modem sagem fast 800 czy zainstaluja sie ustawienia itp po podlaczeniu go do kompa czy bede sam musial to robic ?

Dziekuje za pomoc jeszcze raz

Jeżeli chodzi o 7 32bit to;
Procesor; intel core 2 duo 2.4ghz

Grafika: msi geforce 210

Ram;2gb

Opublikowano

Nie mam logu z adwcleneara bo go odinstalowalem i wyczyscilem folder po nim bo myslalem, ze to pomoze. A przywracanie systemu z poziomu trybu awaryjnego probowalem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...