Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<<REKLAMA>>

<<REKLAMA>>

<<REKLAMA>>

<<REKLAMA>>

<<REKLAMA>>

<<REKLAMA>>

<<REKLAMA>>

<<REKLAMA>>

<<REKLAMA>>

CEF5CNC.png
E4IInX0.png

Adres IP serwera: craftplay.pl
Ilość slotów na serwerze: 150
Typ serwera: Survival + Gildie! [DUŻY DROP]
Wersja serwera: 1.7.2 / 1.7.4 / 1.7.5

REKLAMA NA YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=fVjGdQKJ_Es

Z1JLyW8.png

Na naszym serwerze mamy wszystko zrobione aby było przejrzyste oraz łatwe do użytkowania. 
W naszych pluginach mamy jedynie potrzebne rzeczy, nie ma żadnego pluginu zbędnego. 
A co najważniejsze serwer jest robiony z pasji, nie dla żadnych pieniędzy czy coś w tym stylu. 
Paczka serwerowa została robiona od podstaw, skrypty które mamy na serwerze są autorskie. 
Na serwerze będą się pojawiały częste eventy które na pewno zachęcą graczy aby zostali!
A co najważniejsze że DROP na naszym serwerze jest bardzo prosty i kazdy ktory poswieci kilkanascie minut na gre bedzie miał diamentowy set. 
Dodatkowo wprowadzamy częste eventy na powiększony drop czy też powiekszony exp ze stone.
Skrypty oraz pluginy sa dopasowane do graczy aby byly dla was przyjemne oraz nie przeszkadzaly w grze!
Może i drop jest łatwy ale by zrobić gildie trzeba się poświęcić te kilkanascie minut. 
Z panelu admina mozemy ustawiać TURBO DROP oraz TURBO EXP który pomaga nam w robieniu róznych eventów!
Drop jest przejrzysty i mozna sie wszystkiego dowiedziec dzieki komendzie /drop!

4ib05ht.png

ceoVf4R.png

JMTpfKx.png

7SHBoPd.png

IH37kbc.png

zfrUm7F.png

V6QcMaM.png

bQhYTI5.png

9eaGnVI.png

M9YvPNW.png
Opublikowano

Reklama średnia..

Twoja tekstura za bardzo mi nie przypada do gustu, przez co psuję mi zdjęcie, ale zapowiada się interesująco.

Szkoda, że kolejny serwer typu easy, ale zobaczymy. ­

Opublikowano

Było w statusie więc piszę...

Serwer SV+G = syf jak każdy

Prezka ładna ale mało informacji...

3 screeny(tak są 4 ale na 2 jest to samo - świnia jakaś ;p)

ogółem, jakbym dalej grał w to coś bym nie pomyślał nawet o wbijanie(uzupełnijcie informacje, screeny a Informacje Główne jakiś inny kolor + za duża czcionka...)

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

Było w statusie więc piszę...

Serwer SV+G = syf jak każdy

Prezka ładna ale mało informacji...

3 screeny(tak są 4 ale na 2 jest to samo - świnia jakaś ;p)

ogółem, jakbym dalej grał w to coś bym nie pomyślał nawet o wbijanie(uzupełnijcie informacje, screeny a Informacje Główne jakiś inny kolor + za duża czcionka...)

Informacji w dodatkowych nie wystarczy?

Opublikowano

Ładne screenshoty i estetyczna prezentacja. Serwer prezentuje sie rowniez niezle, chociaz przydałoby sie wiecej graczy. No i moim zdaniem jest za duży drop.

images.jpg

Opublikowano

Ładne screenshoty i estetyczna prezentacja. Serwer prezentuje sie rowniez niezle, chociaz przydałoby sie wiecej graczy. No i moim zdaniem jest za duży drop.

Drop będzie zmniejszony do kolejnego update! - czyt. jutro o 6:00!

Dzięki za opinie, serwer ma jedynie 2 dni więc jakoś idzie. I graczy coraz więcej z dnia na dzien :)

Opublikowano

@Riuck

Dzięki za opinie o serwerze!

@Zmieniona reklama serwera mam nadzieję że na lepsze!

Czekam na więcej opin o serwerze!

Ehh kumplu :D.

Masz zbugowany skrypt/plgin odpowiadający za banowanie graczy za reklamę.

Po 1 nie banuje on na 10 minut tylko daje perma a po drugie chciałem napisać "enchantuje już tyle razy i żadnej grabieży" a tu bum ban.

Odbanuj mnie proszę.

Opublikowano

Kolejny serwer na którym nie da sie pograć ze znajomymi w jednym domu bo "Przekroczono maksymalną ilość rejestracji na tym ip" . 

Opublikowano

Kolejny serwer na którym nie da sie pograć ze znajomymi w jednym domu bo "Przekroczono maksymalną ilość rejestracji na tym ip" . 

Niech znajomi założą konto u siebie, zanim do Ciebie przyjdą.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...