Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

SERWER  PVP

ENEMYHC.ench.pl

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

INFORMACJE

OPIS:

Nasz serwer różni się od innych. Jest adminstracja która ci pomożę jak masz problemy z grą,skrzynki resetujące się co 24h,

mini gra 1vs1,scoreboardstats na którym pisze ile masz pieniedzy i top kills. Posiadamy forum które posłuży ci do zakupienia

rangi VIP lub pieniędzy,możesz sobie zakupić rangę przez aż 5 sposobów przelewów! Żeby ci się nie nudziło włączamy do tego

eventy i różne miejsca na mapie do odkrycia. NIE POWIEM CI WSZYSTKIEGO BO JEST TEGO NAPRAWDĘ DUŻO!

WBIJAJ!

Opublikowano

Ta prezentacja taka średnia, nie zachęca zbytnio do gry.

Spawn średni. Znowu serwer typu PVP.

Coś dodajcie może nowszego?­

Opublikowano

Jak wspomniał kolega wyzej prezentacja nie zacheca. Mimo to serwer odwiedziłem. Z tego co mogłem zauwazyc administracja to dzieci :)

Tak wiem ja raczej grac tam nie bede :)

Opublikowano

Wszedłem na serwer, nie dość, że znalazłem błąd na kopiowanie pieniędzy to jeszcze pewien kidmod oddal mi swoje eq i kazał mi się bić z jakimś graczem, który miał killaure i do tego jadł koxy, mimo że kidmod nie dał mi koxów, bo napisał, że "bez koxów".

Jak dla mnie kolejna chała bez niczego konstruktywnego.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Prezentacja nie zawiera zbyt wielu informacji o sewerze. Nie ma nic o planowanych eventach czy konkursach. Są ta kie w ogole? Poza tym macie mało ludzi, to jest minus.

images.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...