Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Gragas

Flux.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanko jako iż w obecnej mecie sprawuje się wyśmienicie Gragas pod tanka to mam pewne pytanie, czy mógłby mi ktoś napisać odpowiedni build pod gragasa abym był i wytrzymały i robił jakiś DMG :D  ;) 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Cinderhulk -> Buty sytuacyjnie -> Righteous Glory -> Lich Bane/Gauntlet -> Randuin/Spirit Visage -> Thornmail/Rabadon (zależnie od sytuacji).

­

Opublikowano

Bo właśnie mi chodzi nie o full tank build tylko o build pół tank + DMG 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Cinderhulk -> Roa -> Buty sytuacyjne -> Rylai -> Radon/Lich bane -> Lich bane/rabadon 

Dmg będziesz mieć i tak xp

Opublikowano

Bo właśnie mi chodzi nie o full tank build tylko o build pół tank + DMG 

Nie mozna isc pol tank + DMG czy nawet tak jak Kacki napisal, stackujac HP robisz sie coraz bardziej niezniszczalny a twoj dmg i tak jest na wysokim poziomie, robienie itemow pod AP to jest strata potencjalu bo bedzie Cie latwiej wykajtowac. Najlepszym wyjsciem jest-Cinderhulk, glory, frozen, spirit, warmog ( 3 ostatnie sytuacyjnie, np. Omen, banshee i GA ) Maxujesz Q i W ktore bije %, Gragas sam z siebie w tym momencie ma za dobry DMG...

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...