Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting, który daje serwer Minecraft za darmo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A istnieją takie które są na zawsze ?

Te hostingi są do bani .

Albo takie, albo w ogóle. Jeśli chcesz wydać ~30 zł na serwer, proszę bardzo.

Opublikowano

Jest jeden z darmowych hostingów serwerów ale dają tam tylko po to aby zapoznać się z panelem itd. masz dostępnego tylko 128mb ramu, 150mb miejsca, non-premium/premium, silnik standardowy, mysql i na nielimitowany czas (Z kolegą gram kilka miesięcy xD) tylko wada jest taka że hosting ma problem z utrzymaniem serwerów 1.8+.

44a1a2dab1001.png

int o = 1, y = 1;

while(o == y && y < o && o < y){

printf("Co ja tworze....");

}

Opublikowano

https://freeservers.pl/

Troche to dziwne ze w dzisiejszych czasach ludzie maja gre za darmo i jeszcze szkoda im 3 zl na serwer 512 mb ram by pograc z kolega/mi a ida potem grac w CS GOwno i otwieraja skrzynki po 4 euro(16zl)

Liczby nie kłamia, oj bida naprawde

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Ja tam nigdy bym nie wydał pieniędzy na CSGO jest to strata i jak znam życie usunę po kilku dniach... a co do tego freeservers.pl to działa tylko że kto będzie chciał 4,98 płacić ZA SERWER (Bieda w kraju) jest jeszcze alternatywa ale tylko dla premium ;x

int o = 1, y = 1;

}

Opublikowano

@Neval317

to bardziej juz opłacalny jest jednak enderchest za 4.5 zł na 30 dni 

swoja droga niezle kantuja graczy.(freeservers nie ench)

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

­freeservers to oszustwo, inne darmowe hostingi (jp jak to brzmi) po prostu oferują gówno - tak - gówno, które crashuje się czasami po 5-6 graczach.

Musisz po prostu kupić serwer - jeżeli Cię nie stać, to ostatnią alternatywą jest:

https://triangle.gs/

sygnatura.png

Opublikowano

Z jednej strony gówno z drugiej tanie no ale fajny pomysł zaproponowali za DARMO serwery a jak przejdziesz do sklep to 1GB kosztuje tam z 12 zł miesięcznie to zobaczcie jaki zysk mogą mieć nawet wyższy od normalnych hostingów ;)

WEŻ IDŻ PAN Z TYM Triangle zrobiłem konta, kiedy uruchamiam błąd i tyle z tego -.-

int o = 1, y = 1;

}

Opublikowano

Nie ma nic za darmo, jestem pewny że lepiej będzie działał serwer który uruchomisz na swoim komputerze, jedyną barierą jest twoje połączenie z internetem, parametry na pewno będą lepsze niż te ofercie darmowych serwerów. Oczywiście, wystarczy trochę poklikać to i nawet bez VPN'u się obejdzie (czyt. Hamachi etc.)

apple.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...